To je to što me zanima!

U generalovoj utvrdi: Mustafa zbog 'rata' zakasnio na ručak

Vrdoljakovoj ekipi u hotelu kuhaju mediteranske specijalitete, a Višnjić jede samo vegansku hranu. Nadarević i Višnjić snimili su scene konzultacija Gotovine i Bobetka
Vidi originalni članak

Specijalan jelovnik slaže se svakoga dana za sedamdesetak Vrdoljakovih junaka koji na Maslenici, prema njegovim uputama, snimaju kadrove HRT-ova filma “General”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No za razliku od Ante Gotovine (61), koji se voli častiti s prijateljima na gozbama na kojima poslužuju teletinu i janjetinu, Goran Višnjić (44) tamani samo veganske specijalitete dok “ratuje” u zadarskom zaleđu. Glumcu na maslenički set donose veganski ručak jer Goran ne jede meso otkako se bori za prava životinja.

- Moja obitelj više ne jede crveno meso. Ako se zabunim, pa u restoranu naručim pizzu s kobasicama, djeca me opomenu i promijenim narudžbu - rekao je glumac.

Poseban jelovnik služi se i Mustafi Nadareviću (73), koji je zaigrao generala Janka Bobetka. Omiljeni Fazlinović čuva zdravlje otkako je 2013. morao na operaciju srca. Liječnici su mu ugradili stent, zbog čega se Nadarević odrekao cigareta i prešao na električne.

Vodi računa o pravilnoj ishrani, pa osoblje hotela dulje poslužuje ručak kako bi se Mustafa stigao najesti nakon napornih snimanja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • riki1980 17.03.2017.

    ovo će biti patetična limunada od filma koja nema veze sa stvarnim događajima ,

  • Miške 17.03.2017.

    Cijelo vrijeme se pitam, kako to da nitko ne vidi da je Višnjić najmanje za glavu viši od gotovine? A Bobetko je bio kao bačva okrugao. Nisu mogli naći druge već samo Vrdoljakove glumce?

  • Forza71 17.03.2017.

    Jel se to snima ljubavni film sa mnogo s*ksa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare