To je to što me zanima!

U Green Goldu tamburaši, pa Mate Bulić i Balkanika party

U Green Gold Clubu ćemo pozdraviti ožujak i nazdraviti travnju, a kako drugačije, nego uz dobru glazbu i puno veselja. Prvi puta u Zagrebu, Green Gold Club organizira ‘Balkanika party’
Vidi originalni članak

U Green Gold Clubu ćemo pozdraviti ožujak i nazdraviti travnju, a kako drugačije, nego uz dobru glazbu i puno veselja. Počinjemo, kao i obično, velikom feštom tamburaškog sastava Dyaco, u četvrtak, zadnje večeri ožujka.

A prvu večer travnja, u petak, Green Gold će biti pretijesan, jer stiže neponovljivi Mate Bulić. ‘Moja Hercegovina’, ‘Narodno veselje’, ‘Dvi sestre’, ‘Domu mom’ i ‘Gori gora, gori borovina’, samo su neke od pjesama zbog kojih svi pitaju za ulaznice od trenutka objave da Mate stiže 1. travnja. Takvo raspoloženje i slavlje, samo on može prirediti.

A u subotu, što bi rekli u jednoj britanskoj seriji, nešto sasvim drugačije. Prvi puta u Zagrebu, Green Gold Club organizira ‘Balkanika party’.  Drugim riječima, do jutra će se plesati uz makedonske, bugarske, turske, rumunjske, grčke i ostale balkanske hitove.

Još kad čujete da ćemo slušati pjesme Harisa Đinovića, Mustafe Sandala, Tarkana, Nede Ukraden, Dine Merlina, Esme Redžepove i Milana Stankovića, sve će vam biti jasno. Ne treba niti posebno naglašavati da će klub biti pun, da će se tražiti karta više i da je pred nama još jedan ludi vikend u Green Gold Clubu

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tikva_3 05.04.2016.

    Ajmo primitivci, navalite!!!

  • 01.04.2016.

    Ima li mjesta za hrvatske izvođače u tom klubu?

  • veoma opasna figura 01.04.2016.

    Koja seljačija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare