To je to što me zanima!

U javnost procurila fotografija G. Michaela i bivšeg ljubavnika

Umirovljeni frizer Carlos Arturo Ortiz tvrdi da je imao kratku aferu s Georgeom Michaelom nakon što su se upoznali online. Tome u prilog dao je i fotografije
Vidi originalni članak

Na fotografijama koje je objavio Sunday Mirror George Michael (52) izgleda jako zdravo i sretno. 

Carlos Arturo Ortiz umirovljeni je frizer koji je za Sunday Mirror ispričao kako je imao kratku aferu sa slavnim glazbenikom. Upoznali su se u Australiji nakon što su se spojili pute interneta, a Ortiz to razdoblje opisuje kao najsretnije u svom životu. Par na fotografijama djeluje sretno, a Michael djeluje puno zdravije. 

- Za njega me vežu samo najljepše uspomene, pa sam vrlo tužan kad vidim kako mediji pišu da nije najbolje - rekao je Ortiz. 

vrijeme kad su se družili, Michael je pozvao Ortiza k sebi u Englesku iako je u to vrijeme imao dečka s kojim je živio. Ortiz nije pristao na to, no rekao mu je da mogu ostati u kontaktu iako to ipak nije bilo tako. 

No Ortiz je rado podijelio svoje fotografije u društvu s Michaelom. 

U protekle dvije godine glazbenik je odgađao koncerte zbog upale pluća, prošle godine mu je i pozlilo u njegovom domu, a prije dvije godine navodno je slučajno ispao iz jurećeg automobila dok je pokušavao bolje zatvoriti vrata. Tada se sumnjalo da je zbog droge iskočio iz automobila. 

Supruga njegovog bliskog prijatelja ispričala je kako se pjevač znao toliko nadrogirati da je padao po podu, tresao se i povraćao, a nedavno se pisalo da je pušio 25 'jointa' na dan. Pored svega toga jako je smršavio i izobličio se. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • heyjoe878 08.09.2015.

    samljeo ga sou biznis!

  • lokal patriota 08.09.2015.

    Čudo da ga nisu opet uhvatili u javnom wc-u dako se dira dok muškarci piške,a možda je ovog gejastog frizera baš tamo upoznao. Ljubav je to i mi ne razumijemo njhovu strast. Fuj ped.... odvratne.

  • Moslavka 07.09.2015.

    Procurilo bude toga jos i vise. Stavimo na stranu njegovu sexualnost, jos uvijek je dobar pijevac. Podsjetimo se Freddie Mercury, gay koliko je dan dug ali njegova muzika jos zivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare