To je to što me zanima!

U 'Ljubav je na selu' borile su se za naklonost svojih farmera, a u 'Večeri za 5' spremat će delicije

Julijana je bila kod farmera Zorana, kod kojeg je često bila po strani, a Radmila je bila kod Marijana. On ju je naposljetku izbacio jer ga je previše živcirala i nije mu bila po volji
Vidi originalni članak

Danas je na rasporedu početak novog tjedna u showu 'Večera za 5 na selu', koji se smjestio u Sisačko-moslavačkoj županiji. Kandidati koji će nastupiti su pravna referentica Dragana, obrtnik Mario, ekonomistica Ana-Marija, kuharica Julijana i umirovljenica Radmila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo će gledateljima biti najpoznatije posljednje dvije kandidatkinje, Julijana i Radmila. Naime obje su nastupale u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

MEDENA VEČERA Gosti su bili okruženi s 2000 pčela, Daliboru puknuo zub, a domaćin ga optužio da glumi

Julijana je gledateljima poznata kao Janja, a bila je kandidatkinja kod farmera Zorana Stričevića. Često je bila po strani, s obzirom da je Zoran 'preferirao' Suzi te njoj davao pažnju.

Zbog oštećenja kuće od potresa neće kuhati u svom domu, nego kod prijatelja u Glini. Po zanimanju je kuharica, a ističe svoju snalažljivost, pozitivnost te šale na vlastiti račun.

 U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i ljubavi prema hrani, jako voli starine, a osim kuhanja, u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i pisanjem pjesama.

Radmila je u gostovala kod farmera Marijana Cerovaca, koji je na kraju odabrao Tajlanđanku Patty umjesto djevojaka na farmi.  Nju je Marijan izbacio jer je smatrao da je prenaporna te da svojim nastupom živcirala.

Za sebe kaže da je pozitivna, draga, iskrena i šaljiva žena, a osim kuhanja, voli ples i pjevanje. Preferira bosansku kuhinju, ali spravlja raznovrsna jela te smatra da u kuhanju nema mane

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 27.09.2021.

    Uuuu evo ove pokvarene babe...katastrofa.

  • dejvikroket 27.09.2021.

    Što sve rade za lovu... Kako Rada od srama može opet doći? 🙄

  • 27.09.2021.

    Rada postala maskota RTL-a 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare