To je to što me zanima!

U majici s likom Slasha fanovi ne smiju na koncert Gunsa

Jednom obožavatelju osiguranje je oduzelo majicu s likom Slasha, bivšeg gitarista benda. Rekli su mu da Axl Rose ne voli da ga fanovi podsjećaju na bivše prijatelje
Vidi originalni članak

James Revell (18) gledao je londonski nastup Guns N’ Rosesa gol do pasa. Osiguranje mu je oduzelo majicu s likom Slasha (46), bivšeg gitarista benda. Rekli su mu da pjevač Axl Rose (50) ne voli da ga fanovi podsjećaju na bivše prijatelje.

- Kad su mi naredili da skinem majicu osjećao sam se grozno. Odakle im pravo da mi govore što smijem, a što ne smijem nositi - ljut je bio Revell koji je na koncert došao s mlađim bratom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • d3v1l_cr0 05.06.2012.

    P.S. moramo već napomenuti (kad to naš drago novinar nije :) ), članak je preuzet sa američkog portala NME.com koji se već dugi niz godina pokazao kao anti-AxlRose portal. Vjerujem kad bi Axl našao lijek za rak, da bi opet bio kreten, idiot itd. :)

  • d3v1l_cr0 05.06.2012.

    @Miss.Michaella - o čemu ti pričaš? Kakva lova? Axl Rose i dan danas ima na stolu ponudu od 1 Milijarde (da, jedne MILIJARDE) dolara za turneju sa starom postavom po čitavom svijetu. Da je njemu do love, davno bi se okupila stara postava, tako da argument ti ne stoji. Ljubomora? Taj komentar je na razini 13-godišnjaka tako da ga i ne želim komentirati. :) Zion - pretpostavljam da si onda bio na koncertima stare postave GN'R i da si išao sa njima po turnejama, inače kako bi mogao napisati ovakvo nešto, jelda? :)

  • tommy lee 05.06.2012.

    ha ha ha ha ha ha , pa tip je totalni bolesnik !

Komentiraj...
Vidi sve komentare