To je to što me zanima!

U Metropolisu prisjećanje na vječne hitove Ekatarine velike

Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend napunio zagrebu, svi poklonici Ekatarine Velike imat će priliku uživo uživati u moćnom zvuku kultnih pjesmama
Vidi originalni članak

Svi ljubitelji Ekatarine Velike, 16. će travnja doći će na svoje jer EKV offical tribute band, Krug, dolazi u zagrebački klub Metropolis. Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend napunio zagrebačku Tvornicu kulture, svi poklonici Ekatarine Velike imat će priliku uživo uživati u moćnom zvuku kultnih pjesmama koje mnogi i danas rado slušaju.

Bend Krug nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe 'Ekatarina Velika' i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Motivirani su željom da sačuvaju sjećanje na Ekatarinu Veliku - Milana, Bojana i Margitu. Iako su svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, mladim naraštajima koji nisu mogli čuti Ekatarinu Veliku uživo  žele pružiti mogućnost da osjete dio tog duha (a starijim generacijama da obnove sjećanja).

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima kao i svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama. Ne moramo uopće ni navoditi koliki je trag Ekatarina Velika ostavila na glazbenoj sceni i koliko je utjecala na mnoge izvođače. Zagreb će, dakle 16. travnja u Metropolisu imati priliku vratiti se u 80-te i biti dio velike rock priče, te se nakon koncerta vratiti Novom Valu uz DJ Sish & DJ Shooba.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PATRICIA 02.04.2016.

    EKV....muzika koju i danas slusam,jedni od najboljih s ovih prostora.Takvih vise nema.16 travnja?Dalo bi se razmisliti o tome.

  • bijesna baba 30.03.2016.

    bezvremenski bend, bezvremenske pjesme

  • BLACKDOG 30.03.2016.

    Ja živim u u ulici Milana Mladenovića, fora tabla na zidu kuće....Ekv, a šta reći... dan danas uživam u toj glazbi, bezvremenska je..I da, Krug, navrati do Splita!

Komentiraj...
Vidi sve komentare