To je to što me zanima!

U mlađim danima Ana Gruica čistila je zahode i bila domarka

NA VRHU MOSORA Splićanka je u tinejdžerskim danima radila u planinarskom domu. Tamo je kuhala, posluživala goste, prala posuđe i sve drugo što je trebalo
Vidi originalni članak

Svaki vikend satima sam se morala penjati na vrh Mosora s teškim ruksakom na leđima, izjavila je Ana Gruica (28) za rubriku MAREnda RTL-ove emisije “Exkluziv”. 

Bivša balerina, prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske 2000. i glumica, u djetinjstvu je radila u planinarskom domu. Splićanka je ondje kuhala, posluživala goste, prala posuđe i ribala zahode. Poslije napornog dana spuštala se u selo po namirnice i vraćala na vrh Mosora. Radnih navika iz tinejdžerskih dana prisjetila se pred kamerama. Zajahala je i magarca, a s voditeljicom Marijanom Batinić poslije se počastila domaćim kobasicama.

Gruica se prošle godine udala za osobnog trenera i vlasnika teretane Dijana Jahjefendića (31) u njegovu rodnom Livnu u BiH. Zaprosio ju je na Valentinovo na koncertu njezina omiljenog pjevača Zdravka Čolića u splitskoj Spaladium Areni.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 29.12.2020.

    Pa lijepo da je radila . I ja sam radio besplatno u planinarskog domu na Velebitu . Volentirao sam i sada bi to opet kojih mjesec dana po ljeti.

  • dubrovnik1 13.12.2011.

    šta ova sebi zamišlja

  • AnteBeus 12.12.2011.

    Pa Ana, dom nije na vrhu Mosora, niti do njega trebaju sati (30-40 min šetnjice), pa čak nije ni neko planinarenja. Također u domu je skoron kao samoposluživanje jer planinari sami uzimaju spizu i vračaju pladnjeve sa priborom. Posluživati u domu ne znači da si domarka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare