To je to što me zanima!

U natjecanju za imunitet plavi tim izjednačio rezultat iako je izgledalo da nema šansi za to

Pozitivna energija i želja za pobjedom su ovoga tjedna pratile plavi tim i probudili su se u trenutku kada je izgledalo kao da je sve izgubljeno pa su plavi s nekoliko uzastopnih bodova preokrenuli tijek izazova
Vidi originalni članak

Novo natjecanje za plemenski imunitet u 'Survivoru' dokazalo je da ništa nije nemoguće kada kandidati daju sve od sebe, pa čak ni izjednačiti naizgled nemogući rezultat! Drugi ovotjedni izazov za imunitet već je i prije samog starta bio dramatičan jer je od kombinacije sparine i iscrpljenosti pozlilo dvjema kandidatkinjama.

Prva je posustala Tena, vođa plavih, koju je njezin tim odlučio poštedjeti od izazova usprkos tome što je ona izrazila veliku želju za sudjelovanjem, a isto je morao učiniti i crveni tim nakon što je u njihovim redovima naglo klonula Maša. 

Bez dvije kandidatkinje oba su tima odlučno krenula u izazov u kojemu su gotovo na samom početku crveni stekli uvjerljivu prednost, a kako je izazov odmicao prema posljednjim rundama, postavili su naizgled nedostižan rezultat od 4 boda razlike u odnosu na plavi tim.

NAPETA VEČER U 'SURVIVORU' Plavi tim ostao je bez pobjede u odlučujućoj rundi, a Mina je otkrila simpatije prema Vladi

No pozitivna energija i želja za pobjedom koje su ovoga tjedna pratile plavi tim ponovno su se probudile u trenutku kada je izgledalo
kao da je sve izgubljeno, pa su plavi s nekoliko uzastopnih bodova potpuno preokrenuli tijek izazova.

Od rezultata 6:2 plavi su u pretposljednjoj rundi došli na izjednačen rezultat 7:7, a izazov je stao nadomak velike završnice od koje ih dijeli samo još jedna odlučujuća runda. Ovaj izazov dokazao je da od kandidata možemo očekivati još napetija i još neizvjesnija natjecanja, a koji će tim pobijediti i osvojiti vrijednu nagradu – plemenski imunitet koji štiti od nominacija – doznat će se u idućoj epizodi.

Već je poznato da će se kao prvi duelist za ostanak u showu natjecati Ivona iz crvenog tima, a napeta završnica ovog zasad izjednačenog izazova otkrit će iz kojeg će tima biti njezin protivnik.

'SURVIVOR' Plavi tim sa šest bodova razlike osvojio imunitet, a crveni Ivonu nominirao: 'Ovdje igram srcem'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Paulaxx 01.04.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav)   Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id362704

  • njin3008 01.04.2022.

    Kad vidiš da stanovnici države sa mora plivaju u tenisicama onda ti je sve jasno, koda gledam Čehe ili Slovake, a ne Hrvate još im samo umjesto tenisica fali one papučice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare