To je to što me zanima!

U Noi ne propustitite nastup DJ-ice i producentice Cassy

Njezina produkcija uključuje suradnje sa Steveom Bugom, Ricardom Villalobosom i Lucianom, DJ Elinom, Daveom The Hustlerom, Mathewom Jonsonom i Swayzakom
Vidi originalni članak

Cassy, pravim imenom Catherine Britton, rođena je u Kingston-Upon-Thamesu. U djetinjstvu se preselila u Austriju i školovala se u Beču. Već naviknuta na život izvođača kao pjevačica i glumica, Cassy je bila spremna za karijeru DJ-a. Preselila se u Ženevu gdje je upoznala DJ-a Luciana Cadenzu. Slijedi preseljenje u Berlin u kojem joj je Luciano ponudio rezidenciju u legendarnom Berghain Panorama baru. Cassy je od tada izrasla u međunarodno priznatu DJ-icu i producenticu.

Njezina produkcija uključuje suradnje sa Steveom Bugom, Ricardom Villalobosom i Lucianom, DJ Elinom, Daveom The Hustlerom, Mathewom Jonsonom i Swayzakom.

Pokreće vlastiti istoimeni label kao izlaz za svoj jedinstveni zvuk. Uz svoj rad kao producentica, Cassy pruža vokal za mnoge svoje pjesme. S rezidencijom u Panorama baru 2011. godine, Cassy ima dodatne rezidencije u legndarnom Rex klubu u Parizu i Trouw u Amsterdamu, gradu u kojem trenutačno boravi.

Kada je riječ o njezinim DJ setovima, Cassy nikad ne svira određeni žanr, već obuhvaća zvukove od housea do techna. Njezin pristup bilo kojem plesnom podiju, bilo za 30 ili 3000 ljudi, u stvaranju je osebujnog osjećaja koji balansira s uravnoteženim osjećajem topline i emocija.

Za nju je DJ-ing stvar prezentiranja sebe kroz vlastitu produkciju, ali i vrhunsku glazbenu selekciju. S tim elementima može uvelike promjeniti atmosferu na plesnom podiju i zato je publika diljem svijeta percepira kao unikatni talent.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare