To je to što me zanima!

U novaljski klub Cocomo stiže DJ Moffous u subotu 4. srpnja

DJ Moffous u Hrvatskoj je prošao sve od riječkih klubova do Zrća, a 2011. je postao resident poznatog kluba Es Paradis na Ibizi i od tada mu je Ibiza drugi dom
Vidi originalni članak

Novaljski klub Cocomo, ove će subote, 4. srpnja ugostiti resident DJ-a popularnog kluba Bora Bora s Ibize. Gostuje sjajan DJ Moffous.

Riječki DJ, Emin Alunović, odavno poznat po umjetničkom imenu DJ Moffous, u Hrvatskoj je prošao sve od riječkih klubova do Zrća, a 2011. je postao resident poznatog kluba Es Paradis na Ibizi i od tada mu je Ibiza drugi dom. Njegov talent prepoznao je klub Bora Bora i od 2012. je njihov resident DJ i ujedno dio njihove svjetske turneje s kojom je obišao New York, New Jersey, San Francisco, Brazil, Barcelonu, Arapske Emirate,  Kolumbiju, itd.

Nakon Hideout festivala, novaljski Cocomo, priprema ovaj spektakl s Ibize - DJ Moffous, Summer Tour 2015. Uputite se i Vi ove subote u Novalju i uživajte u vrhunskoj elektronskoj glazbi u klubu Cocomo. Sudeći po fotografijama u galeriji, u Cocomu je vruće i ove sezone, a od subote temperature i dalje rastu. Vatrena atmosfera je garantirana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare