To je to što me zanima!

U novom je spotu Pravila igre sve puno opasnih vratolomija

Članovi Pravila Igre odlučili su se u spotu za aktualni singl 'Na tvojim usnama', autora Mire i Sonje Buljan, publici prikazati neustrašivima. Spot je sniman ovih dana na Jadranu
Vidi originalni članak

Članovi Pravila Igre odlučili su se u spotu za aktualni singl 'Na tvojim usnama', autora Mire i Sonje Buljan, publici prikazati neustrašivima. Spot je sniman ovih dana na Jadranu, a adrenalinom nabijenu jurnjavu kopnom, morem i zrakom ovoga puta je zabilježio mladi redatelj Dario Lepoglavec.


-Snimanje je bilo daleko od bezazlenog. Nismo koristili nikakve specijalne efekte, gotovo sve smo snimili sami i upuštali se i u poteze kojima smo riskirali život. Skakanje bungee jumpinga, luda vožnja jet skijem, skakanje sa visokih grebena, brza vožnja gliserom, ludorije na motoru samo su dio stvari koje smo ukomponirali u naš ljetni spot. Bilo je između ostalog, iščašenih zglobova, natučenih rebara, ozlijeđene kičme, sunčevih opeklina i odlazaka na hitnu usred snimanja. Ali, jednoglasno kažemo, da se isplatilo', poručuju Pravila igre. Evo i spota:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare