To je to što me zanima!

U 'Parovima' otkrila gole grudi i bradavice: Pa, imaju što vidjeti

Natjecateljicu srpskog showa 'Parovi' nisu omeli komentari ukućana da joj se vide gole grudi i bradavice. Komentirala je da su joj grudi liijepe i da imaju što vidjeti
Vidi originalni članak

Ma, naviknula sam već na ovo. Stalno ispadaju. Uostalom, moje grudi su lijepe, vidim da ih mnogi gledaju. Tako da imaju što vidjeti, rekla je Kristina Spremo natjecateljici koja ju je upozorila da joj se vide gole grudi i bradavice jer joj se majica povukla prema dolje.

Natjecateljica reality showa 'Parovi' nije se obazirala na komentare ukućana, piše srpski Puls. S Danijelom Đurićem nastavila se ljubiti i maziti u krevetu. No, njezina veza s njim nije uvelike promijenila njezin odnos s djevojkama pa se s njima i dalje rado mazi. Dok ju je Dragana mazila po trbuhu, Kristina joj je rukom dirala stražnjicu.

'Nismo trudne, samo smo se šalile'

Zorica Dukić i Dragana Banić demantirale su svoju navodnu trudnoću. Zorica je otkrila da joj je menstruacija kasnila zbog stresa.

- Čula sam da se polemiziralo tko bi mogao biti mogao otac, a to bi mogao biti samo Miloš i nitko drugi - rekla je Zorica dok se Miloš osmjehivao zbog njezinih riječi.

Dragana je zaključila da se sa svojom trudnoćom samo šalila s Nemanjom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MilanSijerković 12.04.2011.

    kako dobra vijest! jedva čekam kupiti 24 sata. (mo'š mislit')

  • Mickyewitch 12.04.2011.

    Bas su lijepe sise-produzuju zivot!

  • krešo-otrov 12.04.2011.

    samo lagani smijeh na sve njih haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare