To je to što me zanima!

U petak novi Cafe: Za najbolji TV magazin govore Jasenko Houra, Alfi Kabiljo, Gorana Marin

NA SVIM KIOSCIMA Samo za Cafe Jasenko Houra govori o anegdotama Prljavaca s kojima svira već 44 godine, glumica Gorana Marin iz kazališta Žar ptica otkriva nam tajnu svog braka sa suprugom Alenom, pjevačem Kojota, a Alfi Kabiljo sve o kultnome mjuziklu 'Jalta, Jalta' uz koji su odrastale brojne generacije
Vidi originalni članak

Jasenko Houra u velikom nam je intervjuu ispričao sve o mjuziklu u Komediji, knjizi koju piše o Prljavcima s kojima je proveo 44 godine, novom albumu koji samo što nije, obitelji... Na naslovnici je pozirao poput Johnnyja Casha koji je te 1969. nastupao u američkom zatvoru San Quentin. Kum rock fotografije Jim Marshall zamolio je Casha da pozira s upraviteljem zatvora i u tom trenutku Cash mu je pokazao srednji prst, čime je izrazio svoje mišljenje o zatvoru. A i Houra nam je ispričao mogu li ga događanja u društvu iznervirati dovoljno jako da im kao Cash pokaže srednji prst.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O slatkoj krimi komediji “Only Murders in the Building”, koja se oslanja na neodoljivi šarm komičarskog superpara s kraja osamdesetih i devedesetih Stevea Martina i Martina Shorta, piše Goran Gavranović, a na male ekrane 7. studenoga vraća se omiljeni serijski ubojica Dexter Morgan, ali ovog puta skriva identitet.

 

Alfi Kabiljo prisjetio se kako je s Milanom Grgićem i Vladom Štefančićem napravio komad koji živi 50 godina - kultni komad "Jalta, Jalta". Zbog treme libretist Grgić nije došao na premijeru, a od te 1971. godine Kabiljo je mjuziklom dirigirao 400 puta.

 

S Goranom Marin popričali smo o njezinim počecima u dječjem kazalištu Žar ptica koje ove godine slavi 40 godina postojanja. Ona je u njemu već tri desetljeća, kaže da je posao itekako pomlađuje, a otkrila nam je i kako su kćeri krenule njezinim stopama te sve o novom hobiju njezina supruga Alena, pjevača Kojota.

 

Donosimo i najveći tjedni TV vodič, sve o popularnim sapunicama, streaming i kino hitovima. Samo u Cafeu, u petak na svim kioscima uz 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • qwesd 05.11.2021.

    ne kužim tko jos to kupuje kad je sve na internetu i jeftinije je

Komentiraj...
Vidi sve komentare