To je to što me zanima!

U petak saznajemo dobitnike Cesarice, oštra je konkurencija

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već četvrtu godinu zaredom. Čak i u ovoj izazovnoj i teškoj godini promovirala je domaću glazbu, pružajući joj zasluženu pažnju
Vidi originalni članak

Protekla godina bila je veliki izazov za hrvatske glazbenike, ali unatoč teškoj godini stvarali su i snimali pjesme, a one su nas iz mjeseca u mjesec osvajale i publika ih je prepoznala. Radi se o dvanaest pjesama, dvanaest mjesečnih hitova koji su sada, na samom početku 2021., ušli u konkurenciju za Hit godine! 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A konkurencija je i više nego jaka: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente. Upravo njihovih 12 pjesama u borbi je za prestižnu nagradu - Cesaricu za hit godine.

U neobičnoj, izazovnoj i teškoj godini za nas, Cesarica je i dalje neumorno promovirala domaću glazbu, pružajući joj zasluženu pažnju. Sada smo došli do velikog finala i ovog petka na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija, dodijelit će se Cesarica - nagrada publike za hit godine.

Osim statue koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020., kroz emisiju će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade poput primjerice Cesarice za radijski hit, Cesarice za zabavni hit, nagrade za Hit autora i mnoge druge. 

Kroz emisiju ćemo se prisjetiti i svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca, vidjeti sva poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare