To je to što me zanima!

U premijeri 'Sex Boxa' seksao se par u invalidskim kolicima

Iako show koji prikazuje Channel 4 ima puno gledatelja, nakon spomenute epizode reakcije su bile podijeljene. Neki su bili oduševljeni, drugi misle da je show čudan
Vidi originalni članak

U prvoj epizodi showa 'Sex Box', koji je u ponedjeljak prikazan u Velikoj Britaniji, ljubav su u studiju vodili gay par te mladić i djevojka u invalidskim kolicima. 

Iako show koji prikazuje Channel 4 ima brojne gledatelje, nakon spomenute epizode reakcije su bile podijeljene. Neki su bili oduševljeni, dok drugi smatraju da je show čudan i neugodan za gledanje. 

Reality je to u kojem tri ljubavna para, dva heteroseksualna i jedan homoseksualni, vode ljubav u zvučno izoliranoj, neprozirnoj kutiji, a nakon odnosa, pričaju sa stručnjakinjom za seks Tracey Cox, stručnjakom za ljubavne veze Danom Savageom te psihoterapeutom Phillipom Hodsonom. 

Rachel i Dean, Matt i John te Lynette i Des parovi su koji su se prvi seksali u showu, a za seks su na raspolaganju imali 30 minuta.

Novi show: Seksat će se pred kamerama pa pričati o odnosu

Idi na 24sata

Komentari 80

  • ivorzg 11.10.2013.

    eto svi vi koji ste ostavili komentar ste jedan od potencijalnih gledatelja, sam naslov teksta dao je naslutiti o čem je riječ, ak vas toliko to ne zanima...svi ovi moralizatori ovdje...nisu ni trebali čitati članak...očigledno uvijek vole zaviriti u tuđi krevet...pravi voaeristi...nema kaj

  • Nerica_1 10.10.2013.

    U čemu je problem, ja mislila da ih svi vide........a ono pih, ništa, oni tamo uđu, budu po ure, ko zna možda se i ne seksaju.......možda rade sklekove.Tako da......mislim show je glup ali nije toliko degutantan, a niti moralno upitan, jer ako se uzme u obzir Big Brother, gdje je čak i bilo nešto prikazano i golotinja i s#anje i povraćanje, a na internetu čak i seks pod plahtama.......zato lažni moralisti oladite!

  • Stella81 10.10.2013.

    tko god ovo gleda sigurno ima neku dijagnozu. o onima koji su to smislili, radije ne bih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare