To je to što me zanima!

U seksi kožnatoj crvenoj minici Brooklyn je zasjenila sportaše

Supruga Andyja Roddicka po crvenom tepihu hodala je samouvjereno u seksi haljinici i zlatnim štiklama. Ostali na dodjeli nagrada 'ekspresno' su pali u drugi plan
Vidi originalni članak

U braku je s jednim od najpoznatijih tenisača na svijetu, Andyjem Roddickom (28), a u njenoj su ljepoti mogli uživati muškarci diljem svijeta dok je snimila seksi editorijal za Sports Illustrated. Brooklyn Decker (24) 'zacementirala' si je status seks simbola i na crvenom tepihu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada za najznačajnija postignuća na području sporta održanoj u Los Angelesu.

Manekenka je obukla usku crvenu kožnatu minicu koja je naglasila sve njene atribute. Seksi haljinu kombinirala je sa zlatnim štiklama, koje zbog šiljaka koje imaju po sebi izgledaju kao opasno oružje. Brooklyn je uspjela zasjeniti sve sportaše i sportašice jer su svi prisutni bili koncentrirani na njenu haljinicu i nestrpljivo čekali da se pomakne pa da vide 'zabranjeno voće'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tinachhh 14.07.2011.

    jebeš haljinu, ja bi cipele :D

  • night_hawk 14.07.2011.

    Prezgodna!

  • elpjoho 14.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare