To je to što me zanima!

U školi koja stoji 240.000 kn učit će kineski i arapski jezik

PRINCEZA SURI U školi u koju ju je mama upisala nosit će uniformu umjesto dizajnerske odjeće, četvrtkom će ići na misu, a učit će na iPadu i koristiti AppleTV
Vidi originalni članak

Katie Holmes (33) upisala je kćer u Convent of the Sacred Heart, najprestižniju njujoršku katoličku školu za djevojke. Suri (6) nosit će uniformu umjesto dizajnerske odjeće, četvrtkom će ići na misu, a učit će na iPadu i koristiti AppleTV.

Tomu Cruiseu (50) bivša supruga Katie Holmes pokvarila je planove o odgoju kćeri. Umjesto da Suri pohađa scijentološki kamp, kako je on želio, Katie je djevojčicu upisala u internat. Godina u toj katoličkoj školi stoji 240.000 kuna. Suri će ondje učiti francuski, španjolski i latinski, a u višim razredima pohađat će satove arapskog i kineskog. Svaki četvrtak morat će ići na misu. Glavni cilj učitelja u školi je da u djevojčicama probude ljubav prema Bogu. Ondje su se nekad školovale bogata nasljednica Paris Hilton i Lady GaGa. 
Pjevačica je pohvalila profesore i njihov način rada, ali im je zamjerila što su je “krivo gledali” jer je bila drugačija. Često je skidala uniformu koja je obavezna jer joj je bila ružna.

Na satovima uče pravila ponašanja i lijepog odijevanja

Od učenica se očekuje da nose bijele rukavice. Djevojke pohađaju satove na kojima uče pravila lijepog ponašanja. Školu su 1881. godine osnovale opatice kako bi katoličkim djevojkama iz više klase pružile vrhunsko obrazovanje.

Tom Cruise posjetio Suri, s bivšom ženom nije želio razgovarati

Glumac i Suri su zadnji put viđeni u javnosti prije mjesec dana. U međuvremenu Tom i Katie su se rastali, a on je nastavio snimati film “Oblivion” u Los Angelesu. U utorak je posjetio Suri u New Yorku gdje živi s mamom. S Katie nije razgovarao.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sirotica 19.07.2012.

    baš fino.. bolje da troše na curicino školovanje nego da troše na gluposti!!

  • moja_malenkost 19.07.2012.

    Fino bere pare ta katolička škola .

  • Trojac 19.07.2012.

    Čini mi se da ni katoličke škole nisu što su nekad bile.Do sada se u katoličkim školama učio latinski, sada arapski. Još malo pa će i turski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare