To je to što me zanima!

U ‘šlafroku’ partija i promovira album, što kažete na 'outfit'?

LJETNI MODNI HIT Domaći i strani dizajneri ove sezone lansirali su odijela nalik pidžamama, a novom trendu nije odoljela ni Nina Badrić. Kako vam se sviđa Nina?
Vidi originalni članak

Je li to svilena haljina, negliže, kućni ogrtač, spavaćica ili kopija kimona, pitali su se stilisti. Što god da je, Nina Badrić se ne skida iz njega.

Zagrebačka pjevačica u neobičnoj odjevnoj kombinaciji pojavila se na Ultra Europe festivalu u Splitu. Nina Badrić (41) u svilenoj haljini dugih rukava na preklop i vezanje istaknula je noge i dekolte. Mnogi su komentirali da izgleda kao da se tek probudila i ravno iz kreveta otišla tulumariti. Pjevačica je imidž upotpunila podignutom kosom i pletenicom oko glave kakvu je proslavila bivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko (52). Romantični dojam ipak su pokvarile prevelike crne dioptrijske naočale omiljene među mladim hipsterima. Nina se očito ne obazire na negativne komentare modnih kritičara jer je fotografiju s festivala ponosno objavila na društvenim mrežama. Svileni negliže nosila je i krajem prošlog mjeseca na predstavljanju novog CD-a u Šibeniku. Tada je kosu splela u neurednu pletenicu.

- Manje je više. Ne volim previše detalja na sebi. Najjednostavnije stvari najbolje mi stoje - rekla je Nina o svojem stilu. Pjevačica se poslije festivala u Splitu, na kojem se družila s kolegama, nastavila odmarati na Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ŠtangaŽelezni 17.07.2013.

    Ne kužim se ja u modu ali meni Nina na svim slikama zgleda neprirodno i ukočeno :(

  • osminka 17.07.2013.

    Moj komntar se ne odnosi na Ninu nego generalno: Meni je to za po kući, ma od kakvog da je materijala. Isto tako, posljednjih godina postale su moderne papuče - natikače koje su za oko kuće. To je nekada bio odraz nekulture i nepoznavanja modnog odijevanja. Za svečane prilike nikada se nisu nosili otvoreni prsti, niti se išlo bez čarapa (nailonki) donji dio je duži (np. suknja), ako se žele istaći noge onda je dekolte zatvoren i sl. Međutim, sve se mijenja pa tako i moda. Ono što je nekad bilo NE nikako, sada je sasvim ok. Neka svako nosi ono što misli da je u redu, to je ionako odraz i ogledalo osobe. Ja se osobno ne mogu pomiriti sa nekim danas modernim stvarima, ali to je moja stvar...

  • aventin 17.07.2013.

    neka se oblači ono u čemu se osjeća dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare