To je to što me zanima!

U slatkom su iščekivanju: Adam ugađa Gogi, odveo je u izlazak

Par se uvelike priprema za dolazak prinove u obitelj. Nedavno su otkrili spol bebe, no o imenu još ne govore. Pratitelji su Gogi poručili neka uživa u izlascima, jer će joj beba kasnije biti glavna preokupacija
Vidi originalni članak

Sudionici eksperimenta 'Brak na prvu' Adam Kromer (33) i Gordana Marelli (38) nestrpljivo iščekuju sina koji bi se trebao roditi ovog ljeta. Nakon što su se uselili u stan u Šestinama, par se opustio pa uživa u iščekivanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Adam i Goga proslavili useljenje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što ju je vodio na piknik i izlete, Adam je Gogu sada izveo u izlazak. Prošetali su Zrinjevcem i uživali u Gastro Music Festu. 

- Pa mi smo vani nakon sto godina - kratko je napisala Goga u opis jedne od fotografija na društvenim mrežama. Osmijeh na licu pokazuje kako joj je izlazak godio.

Njezini pratitelji poručili su joj neka uživa dok još nije došla beba u obitelj, jer tada neće imati vremena za izlaske.

- Sada uživaj. Kada dođe beba opet nećeš moći van 100 godina - našalili su se. Pridružila im se i njihova prijateljica. 

Par se uvelike priprema za dolazak prinove u obitelj. Nedavno su otkrili spol bebe, no o imenu još ne govore.

- Smislila sam ja 15 imena za curicu... I sad smo u problemu. Tako da još razmišljamo - rekla je Goga nedavno. Ona 'punom parom' kupuje stvari za budućeg sina. Podijelila je sa svojim pratiteljima kako je kupila novu dudu, a sljedeće što je tražila je dječja sjedalica.

Gordana je u prvim mjesecima trudnoće i dalje vježbala, no u posljednje vrijeme morala je pauzirati s treninzima. 

- Vježbala sam u trudnoći, ali sad ne mogu. Vježbanje će pričekati jesen i jedva čekam, ovako sam sva troma - govori. U trudnoći se dosad udebljala devet kilograma.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BORISOM BLAŽINIĆEM: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kirbi78 26.06.2020.

    Ovi su gori od Covida 19

  • direktor_11 25.06.2020.

    hahahaha

  • Nabreklakožica 25.06.2020.

    Jesi je izveo nema šta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare