To je to što me zanima!

U subotu partijajte u Poshu uz srpski hip hop i rnb bend Unija

Članovi novosadske grupe Unija, Tatula i DaVid zajedno s DJ Dzi-jem i ženskim vokalom Ivanom Štrbac, prave odličan mix modernog Hip-Hop, R'n'B-a zvuka...
Vidi originalni članak

Subotnje partijanje u Posh Fantasy Baru nastavlja se spektakularnim gostovanjem iz Srbije, 15. prosinca POSHIZZLE presents UNIJA: najpoznatiji srpski Hip Hop, R'n'b bend pandam hrvatskog Connecta po prvi put nastupa u Hrvatskoj. Grupa Unija uskoro kreće preko bare jer su dobili ponudu poznatog producenta Snoop Dogga za suradnjom. Članovi novosadske grupe Unija, Tatula i DaVid zajedno s DJ Dzi-jem i ženskim vokalom Ivanom Štrbac, prave odličan mix modernog Hip-Hop, R'n'B-a zvuka kombiniranog s Elektro/House-om i DubStep-om.

Svojim nastupima u klubovima širom Srbije pridobili su veliku pažnju publike. Dobra klupska atmosfera koju čine obojena je kombinacijom različitih ukusa i pravaca što rezultira zabavom za publiku koja je spremna čuti nešto novo i drugačije. Široj publici najpoznatiji su putem YouTubea s par višemilionskih pjesama i video spotova, koji su prihvaćeni u čitavoj regiji. Iza sebe imaju nekoliko albuma i mixtape-ova, kao što su "Sezona Love", "Kaseta" i EP s producentom KC Blaze-om, kao i mnoštvo suradnji s balkanskim izvođačima iz različitih glazbenih pravaca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare