To je to što me zanima!

U subotu u Aquariusu uživajte u DJ hitovima Nickyja Romera

U Aquariusu u petak slijedi zabava u sklopu programa Cirkus dok će u subotu u klubu gostovati house DJ Nicky Romero čiji je nastup nedavno otkazan zbog bolesti
Vidi originalni članak

Posjetitelje u Aquariusu u petak u sklopu programa Cirkus očekuje zabava uz Cirkus resident Inav Costu, Captain Morgana, legiju animatora i zabavljača. U subotu u klubu gostuje house DJ Nicky Romero (22) čiji je nastup prošli mjesec otkazan zbog bolesti. Sound Designers party 14. travnja predstavlja Nickyja Romeru. Na listi top 10 obećavajućih imena u 2012. godini u svijetu dance glazbe, Nizozemac se nalazi na prvom mjestu.

Nedavno je izdao novi singl u suradnji s Jackbackom i David Guetom pod nazivom ‘Wild Ones’. Već nakon prvih par dana proglašen je singlom tjedna i nadolazećom klupskom himnom.

DJ Nicky Romero rođen je 1989. godine i predstavlja mladu nadu nizozemske DJ scene. Počeo je kao bubnjar, a kasnije je svoju glazbenu karijeru nastavio usavršavanjem vještina za miks pultom. Karijeru DJ-a započeo je remiksevima poznatih izvođača, a producirao je i vlastitu interpretaciju hita Davida Guette 'When love takes over'.

Taj remiks je ostvario tisuće posjeta na YouTube-u, a Romero je postao dio globalne glazbene scene. Njegovi hitovi danas se nalaze na vrhu svjetskih top lista. S arsenalom remixa Davida Guette i turnejom planiranom za 2012. godinu, Romero je izbacivao izdanja za vrhunske izdavačke kuće poput Spinnin Records i Wall Recordings. U Aquariusu će nastupiti uz podršku DJ Martyna Negra i Thalie, a odličan provod i divlja zabava je zagarantirana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare