To je to što me zanima!

Festival prozirnih haljina, tangi i kiča: Kendall i Emily polugole

Ovogodišnja Met Gala bila je posvećena Karlu Lagerfeldu, legendarnom dizajneru koji je preminuo 2019. godine
Vidi originalni članak

Iza nas je još jedna Met Gala, koja je u utorak u New Yorku okupila brojne holivudske zvijezde. Bilo je, kao i uvijek, modnih topova, ali i flopova. Mnoge su se dame odlučile za prozirne kreacije i pokazivanje više kože, a u nastavku saznajte na koga mislimo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Janelle Monáe

Pjevačica i glumica Monae za prestižni događaj u gradu koji nikad ne spava odjenula je crnu prozirnu 'instalaciju' koja, smatraju fanovi na društvenim mrežama, podjeća na mrežu za komarce. Ispod nje isticalo se samo donje rublje.

Rita Ora

Pjevačica je stigla na događanje u raskošnoj crno-prozirnoj haljini, no kad je okrenula leđa fotografima, pokazala je i više no što je trebalo.

Emily Ratajkowski

Manekenka Ratajkowski se na after partyju pojavila u prozirnoj haljini ispod koje je, baš kao i Monae, pokazala sve atribute.

JENNY FROM THE MET FOTO J. Lo blistala na Met Gali, izgleda bolje od upola mlađih: U jednoj pozi pokazala previše

U kreaciji se nekoliko puta okrenula, pa je tako naglasila da nosi crne tangice. Neobičnu kombinaciju upotpunila je bisernim nakitom te crnim štiklama.

Jennifer Lopez

No bilo je onih i koji su oduševili svojim kreacijama. Jedna od njih je pjevačica i glumica Jennifer Lopez, koja je zablistala u ružičasto-crnoj haljini luksuznog brenda Ralph Lauren. Lopez je pazila i na svaki detalj. Nosila je crne rukavice, choker ogrlicu u obliku cvijeta te šeširić s mrežicom. Centimetre si je dodala ultra visokim platformama. Dok je pozirala s boka, pjevačica je pokazala 'side-boob'.

Kendall Jenner

Kendall Jenner je na samom događanju pokazala stražnjicu, a na afer partyju još više u potpuno prozirnoj kreaciji. Iako joj golotinja nije strana, a može se pohvaliti i savršenim tijelom, mnogi misle kako je Kendall ipak pretjerala...

Lil Nas

Slavni reper stigao je u Dioru, ako to možemo tako nazvati, jer sve što je imao na sebi zapravo jesu gaćice.

Inače, ovogodišnja Met Gala bila je posvećena Karlu Lagerfeldu, legendarnom dizajneru koji je preminuo 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • pipex 02.05.2023.

    tijesna koža

  • Čeljo Brtika 02.05.2023.

    opet ovo preseravanje bogataša.

  • zakućuspreman 02.05.2023.

    Ma hodajte gole i dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare