To je to što me zanima!

Ivana Mišerić pozirala u seksi tangama na plaži na Maldivima

Ivana svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje prekrasne slike prirode Maldiva, ali i svoje isklesano tijelo u kupaćem kostimu. U odmoru uživa s novim dečkom Sandrom Murom
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) uživa u čarima Maldiva s novim dečkom Sandrom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog start-upa 'Bellabeata'.

Ivana svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje prekrasne slike prirode Maldiva, ali i svoje isklesano tijelo u kupaćem kostimu. 

U plavom, šljokičastom badiću, voditeljica je pozirala na plaži, a posebnu pažnju privukla je njezina stražnjica s obzirom na to da je riječ o tangama. 

- Dobro ti stoji ljubav, ne vraćaj se - napisala je obožavateljica u komentaru. 

Mišerić je s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem (37) bila u vezi više od pet godina, a 2014. godine su se i zaručili. Prošle godine par je navodno bio i krizi te se sumnjalo da su prekinuli zaruke. Iako je Ivana tada tvrdila kako je 'pronašla idealnog muškarca za sebe', izgleda da su se stvari promijenile.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Idi na 24sata

Komentari 74

  • mrTrobec 19.11.2018.

    Plaža je divna a ona ju nagrđuje

  • bolnaistina 19.11.2018.

    Neš čuda mlada i zgodna na plaži i u tangama, pa i moja je curka, 1977 godine bila lijepa mlada, atraktivna i zanosna, i u tangama, na plaži, kad su se tek počinjale nositi tange. Sama izheklala badić od špage, a ispod bez dlačica.

  • 19.11.2018.

    dobro izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare