To je to što me zanima!

U top 3: Massimov vapaj da Zemlji bude bolje jako se čuje

'ZEMLJA ZOVE OBLAKE' Glazbenik je pjesmom poslao poruku oblacima da nas spase i vrate nam ljubav. Spot je sniman u Istri u Zvjezdarnici Višnjan
Vidi originalni članak

'Zemlja zove oblake' s Massimova novog albuma '1 dan ljubavi' s prošlotjednog 7. mjesta najbolje domaće glazbe na Narodnom radiju skočila je čak na treće.

- Iako pratim kako ljudi prihvaćaju pjesmu na YouTubeu, Facebooku i top listama, ipak se najvažniji odgovor od publike dobiva kad se svira uživo. No u ovom slučaju mislim da će vizualni dio, to jest spot, biti onaj odlučujući faktor - kaže nam Massimo Savić.

Publika je ipak prepoznala i nagradila stihove 'Zemlja zove oblake, spasite me odavde, ljubavi nam vratite, satelitom šaljite, ja ne mogu živjeti bez nje'. Redatelj spota Radislav Jovanov Gonzo dodao je kako im je Istra još jednom poslužila kao inspiracija za spot. Snimali su u Zvjezdarnici Višnjan, a pjesmom ispričali svoju priču, mali vapaj da planetu Zemlji bude bolje.

- Pjesma ima posebnu poruku, u skladu je sa situacijom koja nas okružuje. Prijetnja koja se nadvila nad zapadnjački način života utječe i na skladatelje s kojima radim - kaže Massimo koji i dalje juri s koncerta na koncert. Pjevač ima pune ruke posla i još ne zna hoće li u Novu godinu ući radno ili će doma uživati sa suprugom Eni.     

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mco10 30.11.2015.

    Massimo svakom novom pjesmom dokazuje koliko vrijedi kao pjevač. Sve njegove pjesmu su hitovi koji traju danas, sutra i koji ce trajati zauvijek :-)

  • Linz 29.11.2015.

    Vidi mu limarije, k'o dida Fočo od 100 ljeta.Kad ga vidim osjećam se dva dana mlađi !!!

  • funky_boy 29.11.2015.

    ...kad vidim njega i stavrosa imam osječaj kao da vidim one dvije lutke iz mupett showa....ali dobro massimo pjeva ,dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare