To je to što me zanima!

U toplesu: Heidi Klum grudi je izložila znatiželjnim pogledima

Majka četvero djece odnedavno je u vezi s 13 godina mlađim Vitom Schnabelom, trgovcem umjetnina i bivšim dečkom Demi Moore. Čini se da joj ta veza baš godi
Vidi originalni članak

Kad je na odmoru, Heidi Klum (40) zaboravi na svoj zvjezdani status i potpuno se opusti. Učinila je to i ovoga puta dok se s 27-godišnjim dečkom Vitom Schnabelom sunčala i kupala na plaži u Meksiku. 

Majka četvero djece hrabro je skinula gornji dio kupaćeg kostima i bez srama i skrivanja od paparazza paradirala plažom u toplesu. 

Lice je zaštitila sunčanim naočalama i kapom, ali ostatak tijela je izložila suncu i znatiželjnim pogledima. 

Heidi i Vito, koji je bivši dečko glumice Demi Moore (51), uživali su u zajednički provedenom vremenu. Izmjenjivali su nježnosti, držali se za ruke i skupa se kupali. Iako je između njih čak 13 godina razlike, čini se da im to ne predstavlja nikakav problem. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • fajna1 17.04.2014.

    iscecana, žalosno a tek ima 40 godina, ima tisuče žena koje sto puta bolje izgledaju u njenim godinama pa ne završe u novinama sa nekakvim drislavcem koji vole njihove novce a ne njih!

  • MateJozic 17.04.2014.

    Opcenito smatram vulgarnim da je zena toples bilo gdje u javnosti a pogotovo ako se radi o zeni koja je majka cetvero djece !? Osim toga, u Meksiku toples nije dozvoljen.

  • MDNA_1 17.04.2014.

    Zgoidna je, super tijelo ima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare