To je to što me zanima!

U trećem nastavku Štrumpfova otkrit će se Gargamelova tajna

Crtić ''Štrumpfovi 2'' osvojili su Hrvate i postali najgledaniji film godine. U kinima ga je dosad vidjelo 160.677 gledatelja. S prvog mjesta su skinuli 'Svećenikovu djecu'
Vidi originalni članak

Crtić o plavim šumskim bićima koja žive u kućama od gljiva i bore se protiv mrzitelja Štrumpfova Gargamela u kinima se počeo prikazivati početkom kolovoza. “Štrumpfovi 2” osvojili su Hrvate i postali najgledaniji film godine. U kinima ga je dosad vidjelo 160.677 gledatelja, što je najbolji rezultat ove godine. S prvog su mjesta skinuli i komediju “Svećenikova djeca”. U dva mjeseca “Štrumpfovi 2” samo jedan tjedan nisu bili najgledaniji. 

Tad ih je potukao dokumentarni film “One Direction: This Is Us”, koji govori o uspjehu britanskog benda. Štrumpfomanija ide dalje, u trećem filmskom nastavku za dvije godine napokon će gledatelji doznati pravo podrijetlo zločestoga Gargamela.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • WOMANIZER 21.09.2013.

    a kako to bolje proslaviti nego soundtrackom iz filma? :))...http://www.youtube.com/watch?v=NVcSNnqRD0c

  • aventin 21.09.2013.

    obožavam ih kao i moja dijeca

  • miki-zg 21.09.2013.

    Bilo je neko zanimljivo istraživanje prije par godina, gdje su utvrdila da su djeca koja su gledala štrufmpfove bila daleko otvorennija, tolerantnija prema različitosti, prema drugim nacijama, rasama i daleko manje ksenofobična i rasistička.

Komentiraj...
Vidi sve komentare