To je to što me zanima!

U Umagu je započela druga po redu Adria Music Conference

Prvi dan AMC-a obilježilo je predavanje Josipe Lisac 'Glazba jučer i danas - magla svuda oko nas', te Nina Badrić koja je govorila o dugovječnosti na glazbenoj sceni
Vidi originalni članak

Umag je od danas centar glazbene industrije regije. Adria Music Conference ugostila je vodeće ljude iz svijeta glazbe i medija koji raznim panelima i predavanjima nastoje odgovoriti na 'goruća' pitanja iz svijeta glazbe i medija. Josipa Lisac, Nina Nadrić, Martina Tomčić, sestre Husar i Zed Biass, samo su neki od sudionika ovogodišnjeg AMC-a. 

Prvi dan AMC-a obilježila je diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac svojim zanimljivim predavanjem pod nazivom 'Glazba jučer i danas - magla svuda oko nas'.

- Razgovarat ćemo o glazbi sa sociološkog aspekta, odnosu nas prema glazbi, odnosu nas prema nama samima. Uvijek podržavam dobru ideju kao što je ova konferencija i želim joj sretnu budućnost - rekla je Josipa Lisac.

Nina Badrić pričala je o dugovječnosti na hrvatskoj glazbenoj sceni i načinima na koje se glazbenici mogu istaknuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • feba 02.06.2012.

    Mora da je bilo lijepo slušat obadvije,još da ste nam pustili video snimak.Volim Josipu kad pjeva ali ono prenemaganje dok govori je teško slušljivo a Nina o dugovječnosti je blam.Zar nije to mogla pričati Tereza,Gabi,Arsen,Oliver?

  • Ovca009 01.06.2012.

    ...Nina Badrić koja je govorila o dugovječnosti na glazbenoj sceni,... a da li je spomenula i Eurosong?

Komentiraj...
Vidi sve komentare