To je to što me zanima!

U Victoria's Secret zabrinuti za Candice: Izgleda kao kostur!

Manekenka je jako smršavjela i od zanosnih oblina za kojima su muškarci uzdisali ostalo je jako malo. Noge su joj tanke poput štapića, a želudac 'priljepljen' za kičmu
Vidi originalni članak

Manekenke Victoria's Secreta poznate su po svojim oblinama pa stoga ne čudi da je nova figura Candice Swanepoel (22) šokirala mnoge. Naime, manekenka je jako smršavjela i od zanosnih oblina ostalo je jako malo. Noge su joj tanke kao grančice i dok je pozirala pokraj Adriane Lime (29) izgledala je kao neuhranjena djevojčica. Inače je Alessandra Ambrosio (29) poznata kao mršavi Viktorijin anđeo, no pokraj Candice sad izgleda punašno. 

Victoria's Secret mnogi nazivaju tvornicom snova zbog seksi rublja koje dizajniraju i manekenki koje nose njihove kreacije na revijama. Neke od najpoznatijih anđela su Heidi Klum, Naomi Campbell i Tyra Banks, sve od reda žene sa zanosnim oblinama, a ne kosturi poput Candice sada. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • alajbegovica 31.03.2011.

    Pošto i ja spadam u red mršavica,ne anoreksićarki imam ćetiri kila manje od idealne težine nešto me zanima.Zašto je inaće kod nas normalno mršavoj osobi uputiti komentare tipa težiš zajedno s krevetom 25 kg ,da li ti jedeš,izgledaš ka ćaćkalica itd.........I to se ne smatra uvredom dok u isto vrijeme je ne prihvatljivo i uvrjedljivo komentirati debelu osobu.Mislim zamislite da kažete debeloj osobi pogledaj se lićiš na prasca.Ja sam muku mućila u pubertetu zbog ovakvih komentara dosta vremna mi je trebalo da prihvatim sebe.Danas sam zadovoljna sobom i svojim izgledom.Ali mi nikad nije bilo jasno i sada se zgražam kad ćitam ove komentare pa ljudi dragi nikada ne znate zbog ćega jf netko mršav možda je bolestan možda se jednostavno ne može udebljati.

  • fuksija 31.03.2011.

    meni je bas zgodna,i daleko je od ona od onih sta su ko anoreksija......

  • mmarina 31.03.2011.

    sta god ko reko, decki ne vole mrsavice, bila ja ili ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare