To je to što me zanima!

U zagrebački Enter The Club ovog petka dolazi Kelli Leigh

Ovog petka, 19. prosinca, spajamo domaće i inozemno – uz residenta Joe 2 Shinea u Enter The Clubu gostovat će britanska pjevačica Kelli-Leigh
Vidi originalni članak

Ovog petka, 19. prosinca, spajamo domaće i inozemno – uz residenta Joe 2 Shinea u Enter The Clubu gostovat će britanska pjevačica Kelli-Leigh.

- Mnogi renomirani britanski kritičari kažu da takav vokal svijet nije imao od Whitney Houston - oduševljenje gostovanjem ne skriva Joe 2 Shine.

Onima kojima ime nikako ne zvoni, spomenut ćemo da je upravo ona vokal na stvari “I Got U” Dukea Dumonta. Singl je ove godine nominiran i za Grammy u kategoriji najbolje dance snimke. Uz Kelli smo pjevušili i “I Wanna Feel” od Secondcityja. Mindblown efekt kad smo skužili da pjeva i na trećem velikom ovogodišnjem hitu - “Love Too Deep” Ferrecka Dawna. Kelli-Leigh pjevala je i backvokale za Adele tijekom njene europske i američke turneje, surađivala je i nastupala s Ritom Orom, Jessie J i Leonom Lewis. Prije dvije godine izdala je i debitansko solo izdanje “I Am Here – EP” sa šest pjesama.

S obzirom da je u Hrvatskoj već nastupala i u Zagrebu, Splitu, Opatiji, Rijeci, na Hvaru…njen uzbuđeni status na fejsu je totalno opravdan. Draga Kelli, uzbuđenje je obostrano.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare