To je to što me zanima!

FOTO U Zagrebu poznati izašli u grad: S društvom uživala Iva Majoli, Mehunka, Dikan...

Sretan Božić svakome, sretan Božić svakome, orilo se centrom grada u subotu. Mnogi su pohrlili provesti Badnji dan s najmilijima uz dobru glazbu i pokoju čašicu
Vidi originalni članak

Atmosfera je odlična, svi na istom mjestu i pjevaju božićne pjesme, opisali su na društvenim mrežama situaciju na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Na Badnjak se već tradicionalno u centru Zagreba, ali i drugih gradova u Hrvatskoj, okupe stotine građana. Bilo da su došli nešto popiti, pojesti ili zaplesati i podružiti se, znaju da će se dobro zabaviti. Tako je bilo i ove godine, a u gradu je sve vrvilo od poznatih osoba. Snježana Mehun Schillinger uživala je u društvu supruga Franza Schillingera i prijatelja.

Za odlazak u grad odabrala je bijelu košulju, ružičasto - bijelu suknju i kaput istog uzorka.

U gradu je 'ulovljena' i Iva Majoli, ali i Uršula Tolj i Damir Smrtić, Anica Kovač s kćeri Leticijom, Anja Alavanja, Mia Kovačić, Josip Radeljak Dikan, Mirjana Hrga, Miran Kurspahić, Lana Pavić, Hrvoje Klobučar, Josip Aladrović i Tomislav Ćorić, Ilija Lončarević sa suprugom i mnogi drugi. Ako je suditi prema fotografijama, odlično su se proveli. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sljastrava 27.12.2022.

    Nebitni,kao i prošlogodišnji snijeg.

  • Nameless 26.12.2022.

    Mnogo (pre)divnih lica!

  • Shorv600_1 25.12.2022.

    Imaju sve osim onog najvažnijeg,

Komentiraj...
Vidi sve komentare