To je to što me zanima!

Ubili su mu kći, njegova će ih osveta pratiti do kraja Zemlje

Priča o osveti i bijesu jednog oca kojem su teroristi IRA-e ubili kćerku i kojem je nasilje protiv svih koji su mu zlo nanijeti jedino rješenje. Nisu niti znali s kime su se u koštac uhvatili
Vidi originalni članak

Da je roman Stephena Leathera bio snimljen tijekom '90., vjerojatno bismo dobili jedan od loših niskobudžetnih direct-to-video filmova, koji su bili toliko popularni u toj eri. No od trena kada je 'The Chinaman' napisan pa do danas proteklo je 25 godina te je film dobio šansu biti nešto više šund uratka.

Put kojeg su utrli 'John Wick', 'Pravednik' te prošlogodišnji 'Računovođa' očigledno se vidi i u ovoj ekranizaciji jer je pred nama film snimljen za danas jako skromnih 35 milijuna dolara, a s produkcijskim vrijednostima značajno boljim nego što bi imao da je snimljen ikada prije.

U pitanju je već nekoliko puta viđena priča o osveti i bijesu jednog oca kojem su teroristi IRA-e ubili kćerku. No kako se u glavnoj ulozi nalazi Jackie Chan, jasno je da ćemo dobiti i nevjerojatnu akciju, a uz Piercea Brosnana u sporednoj ulozi dobit ćemo i odličnu glumu. Redateljske palice prihvatio se Martin Campbell, koji je režirao odlične Bondove filmove 'Zlatno oko' i 'Casino Royalle'.

Pogledajte foršpan

Film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom jeseni, najvjerojatnije krajem rujna ili početkom listopada.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kung fu panda 28.06.2017.

    Jedan je John Wicks

Komentiraj...
Vidi sve komentare