To je to što me zanima!

'Ubio' Glavana pa na Fejsu objavljivao slike s koncerta

Prije nego je pregazio glazbenog kritičara, Mario Novak je Darka Glavana u životu susreo samo jednom - prije dvije godine u Zagrebu
Vidi originalni članak

Mario Novak (45), kojeg je varaždinska policija uhitila u ponedjeljak oko 15.30 sati zbog sumnje da je autom udario i usmrtio Darka Glavana (58), šutio je danas tijekom ispitivanja. Sada su objavljene poruke koje je ostavio na Facebooku.
Samo tuga... Napisao je Novak 11 sati i 20 minuta nakon što je pogazio Darka Glavana i ostavio ga da umre uz cestu, doznaje Jutarnji list. Nakon toga na profilu je objavio i fotografije s koncerta Carlosa Santane. Na njemu su bili obojica, ali nisu se sreli. Tri sata nakon toga uhitila ga je policija. Prije nego ga je ubio, Mario Novak je Darka Glavana u životu susreo samo jednom - prije dvije godine u Zagrebu, kad je Glavan pozvan da promovira Novakovu monografiju “Hrvatska”.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Fichomir 16.07.2009.

    Na NovojTV su pustili Glavanov zadnji snimak... Nije da imam nešto protiv čovjeka, ali on je bio pijan kao zadnja stoka da se moram tako izrazit... I svatko tko je vidio taj snimak će se složiti ja bi bilo bolje da to nisu puštali na televiziji... Tako da ovaj čovjek možda i nije toliko kriv koliko mi mislimo, i tko se normalan šeće uz autoput po mraku??

  • Univerzum 15.07.2009.

    dabogda da mu od šupka naprave crnu rupu.....

  • palača 15.07.2009.

    to je kreten vidi se na njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare