To je to što me zanima!

Ubojica se vraća: Stigli su prvi detalji iz nove 'Noći vještica'

U novoj verziji filma 'Noć vještica' glavni lik Lauirie Strode će imati 'završni obračun' s Myersom, čime ćemo možda napokon dobiti kraj serijala. No, kako će taj obračun završiti...
Vidi originalni članak

Nakon što je produkcijska tvrtka Universal otkrila kako ćemo dobiti novi film iz serijala 'Noć vještica', fanovi su žudno očekivali daljnje vijesti o tom djelu. Već je poznato da će Jamie Lee Curtis ponovno igrati ulogu Laurie Strode, dadilje koja se suočava sa serijskim ubojicom Michaelom Myersom. Curtis se u toj filmskoj seriji posljednji put pojavila 2002., u nastavku 'Noć vještica: Uskrsnuće', u kojem je njezin lik ubijen. 

No Universal je otkrio kako će se novi nastavak temeljiti na originalnom filmu iz 1978. te će ignorirati događaje iz filma iz 2002. godine (koji ignorira događaje preostalih filmova u franšizi). U novoj verziji filma Strode će imati 'završni obračun' s Myersom, čime ćemo možda napokon dobiti kraj serijala.

Svoju povezanost s Myersom je Curtis i tvitala u nedavno objavljenom tvitu, u kojem je i najavila datum objave filma.

'Noć vještica' postala je jedna od poznatijih holivudskih horor franšiza. Nakon prvog filma snimljeno je još devet nastavaka, a posljednji je bio onaj Roba Zombieja iz 2009., nazvan 'Noć vještica II', kojeg fanovi radije žele zaboraviti. 

U novom filmu će tvorac serijala, John 'Platite mi' Carpenter, biti izvršni producent i savjetnik, a u kinima ćemo ga gledati 19. listopada 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare