To je to što me zanima!

Ubojicu srpske manekenke su osudili na 40 godina zatvora

Prema sudskim dokumentima, manekenka je preminula samo deset minuta nakon što joj je Darijan Musić nanio preko 50 udaraca pri čemu je trpjela jake bolove
Vidi originalni članak

Darijan Musić, koji je u studenom 2012. na smrt pretukao 25-godišnju manekenku Vladislavu Červenko, pred Višim sudom u Novom Sadu osuđen je na 40 godina zatvora, piše srpski Blic. 

Peteročlano vijeće sudaca odlučilo je da je Darijan Musić kriv za teško ubojstvo s predumišljajem jer je bio svjestan svojih postupaka dok je udarao djevojku. Prema sudskim dokumentima, manekenka je preminula samo deset minuta nakon što ju je Musić pretukao. Darijan je ubojstvo priznao na Facebooku. 

Pri donošenju odluke vijeće je utvrdilo da nije bilo olakšavajućih okolnosti. Musić je već i prije bio osuđivan zbog nasilničkog ponašanja što je sucima pomoglo kod donošenja odluke. Prošle godine u srpnju Musić je osuđen na 35 godina zatvora, ali je njegov odvjetnik uložio žalbu zbog čega mu je ponovno suđeno. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog iznošenja novih, uznemirujućih detalja zločina. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • helo kity 18.06.2014.

    pogled psihopata sve govori a kapa dolje pravosuđu tako se to radi, a ne kao kod nas, sin ratnog vojnog invalida, sudjelovao 7 dana u ratu, prvo kazneno djelo, mladost, tata poduzetnik/političar/odvjetnik/tajkun, sve su to kod nas olakotne okolnosti....to smo vidjeli u niz slučajeva krenuvši od onog silovanja pa do prometnih nesreća pa i ubojstava.

  • Caracal_cat 18.06.2014.

    S obzirom na njegov blagoteleći pogled zlikovca, od njega se nije moglo ništa bolje ni očekivati. Šteta što se nesretna djevojka nije odmah odmaknula od njega i nastavila normalan život bez takve protuhe.

  • Koma_2 18.06.2014.

    Bas me zanima koliko bi dobio da je tatin sin? Enivej, prevedno i zasluzeno, kamo srece da se svaki ovakakav izrod procesuira i primjereno kazni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare