To je to što me zanima!

Učenici nadmašili Špičeka: Ovo je najbolja 'raca' koju smo jeli

Loreta i Ivana ovog puta nisu imale sreće. Osim što im je losos bio apsolutno sirov te ga je žiri odbio kušati, riža im je također bila potpuno sirova i tvrda
Vidi originalni članak

Raca u umaku od goji bobica s knedlama od kruha jelo je o kojem će se još pričati jer je upravo to tanjur kojim su Miroslav i Josip 'pokosili' konkurenciju i oduševili žiri te zaradili tri desetke.

ŠPIČEK SAVJETUJE: 'Bolje da ništa ne servirate nego da upropastite namirnicu'

- Čestitam, nemam vam što drugo reći, ovo je najbolja raca koju smo probali -  kazao je Tomislav Špiček koji se čak ustao sa svoje stolice kako bi dečkima pružio ruku i odao počast. S Tomekom se složio i Mate Janković te Mateja Domitrović Sabo koja smatra da su napravili božanstveno jelo s fenomenalnim umakom te savršenim knedlama.

Za razliku od njih, Loreta i Ivana nisu bile takve sreće. Osim što im je losos bio apsolutno sirov te ga je žiri odbio kušati, riža im je također bila potpuno sirova i tvrda. 

IVAN PAŽANIN: 'Daleko smo dogurali i moramo početi ozbiljno ocjenjivati...'

- Danas očito nije bio njihov dan i sve što su servirale je bio apsolutni promašaj i nije bilo dobro - zaključila je Mateja nakon što su simpatične Zadranke dobile tri jedinice za dva neuspjela tanjura. 

- Zaslužile smo jedinice i sutra je novi dan -  priznala je Loreta koja se nada da će sljedeći put servirati jestiv i ukusan tanjur.

Na kraju dana, tim Zlatno prase zaslužio je ukupno 78 bodova i time ušli u vodstvo naspram Starih puca koje su zaradile svega 43 boda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 03.04.2018.

    Fuj od showa

  • 02.04.2018.

    prvi put da im se nešto sviđa

  • invidico 02.04.2018.

    Trebao bi se ja prijaviti u ovaj shoe...mislim da bi ovo troje zavrsilo ba bolovanje...a mozda bi iznenadio i sam sebe..😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare