To je to što me zanima!

Udanu Šibenčanku Marijanu bi za sebe htjeli i Nemeš i Švabo

Romantičnom plesu Marijane i budućeg opernog pjevača iz Požarevca kumovali su alkohol i glazba. Nemeš je do prvog tuluma govorio da simpatizira Bojanu Stojković
Vidi originalni članak

Ovo je opasan stiskavac! Ali dobro, držimo ravnotežu. Pri ulasku si mi obećao zaštitu. Joj, kako ću ovo opravdati, govorila je Marijana Čvrljak (27) Nikoli Nemeševiću (22), koji ju je držao oko struka i ljubio po vratu. 

Romantičnom plesu plavokose Šibenčanke i budućeg opernog pjevača iz Požarevca kumovali su alkohol i glazba Toše Proeskog. Simpatije prema Marijani izrazio je i Nikola Maurović Švabo (21), ali odmah se sjetio da ona ima supruga i dvogodišnju kćer, a on djevojku. Dopala mu se i Mila Tokić (21) koja je također udana i ima kćer. Nemeš je do prvog tuluma govorio da mu se sviđa sportašica Bojana Stojković (25), koja ga je prekorila što je pijan razbijao posuđe.

Stanari su trećeg dana u BB kući organizirali vjenčanje Eme Šuker (20) i Milana Grahovca (31).

- Znam da joj se sviđam, ali zar bih trebao biti s njom samo jer smo istog rasta? Imam puno cura vani - rekao je ukućanima Milan, koji je tijekom pijanoga kupanja iskakako iz bazena i skretao pažnju na svoju oveću muškost. 

Ema je rekla da voli visoke muškarce.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • lady Zokee 23.03.2011.

    A ne pitatese, da nisu možda prvo ostale trudne pa im je to bio razlog za ženidbu? :-)

  • cedevitazg 23.03.2011.

    kako bi njoj bilo da ona gleda svog muža u takvoj situaciji sama sa djetetom doma? a i taj nemeš. zna da ima muža. i zna da ima DIJETE.

  • vlado25 22.03.2011.

    Ovi se Hrvati bas pokazase u Big Brother-u...

Komentiraj...
Vidi sve komentare