To je to što me zanima!

Udovica Patricka Swayzeja se zaljubila u draguljara Alberta

Da je Patrick vidi, sigurno bi njezinoj novoj vezi dao blagoslov. On je bio odlučan u tome da njegova Lisa nastavi normalno živjeti nakon što on umre, izjavio je izvor
Vidi originalni članak

Prošle su tri godine otkad je Patrick Swayze preminuo. Njegova supruga Lisa Niemi (56) pronašla je novu ljubav s draguljarem Albertom DiPriscom (57). Par se upoznao na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja. Fotografi su ih uhvatili kad su zajedno napuštali restoran. Izgledali su sretno i opušteno. Lisa je potvrdila da je u vezi s Albertom. 

- Potpuno je oduševljena s Albertom. Posljednjih nekoliko mjeseci proveli su zajedno koliko god je to bilo moguće. Njihova veza sad je postala ozbiljna - tvrdi izvor te dodaje kako postoji mogućnost da se par uskoro i vjenča. 

- Da je Patrick vidi, sigurno bi njezinoj novoj vezi dao blagoslov. On je bio odlučan u tome da Lisa nastavi normalno živjeti nakon što on umre. Bio je strašno zabrinut da bi mogla potonuti u tugu - tvrdi izvor te dodaje kako je Swayze želio da ona uživa u životu. 

- Al je lud za njom i ne želi napraviti ništa što bi je moglo otjerati od njega - zaključuje izvor. 

Patrick Swayze izgubio je bitku s rakom gušterače nakon 20 mjeseci borbe. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ostvaren 12.10.2012.

    svakom treba netko

  • niele 11.10.2012.

    oni su bili bas divan par i bila je to jedna velika ljubav, super je da je uspjela nastaviti dalje iako je to strasno tesko-pogotovo nakon 34 godine s nekime.

  • sabo 11.10.2012.

    Kada vidiš one koji se zaklinju na vječnu ljubav, pa si unište brak nevjerama, alkoholom, batinama. Pa se rastanu i u roku nekoliko dana on nađe drugu, ona nađe drugoga ili čak u vrijeme braka svatko od njih nađe drugu osobu. Ovo što su imali Patrick i Lisa je nešto prekrasno. 34 godine ljubavi. Ali život je nažalost ponekad takav. On je umro, ona mora nastaviti živjeti. Sigurno ga neće zaboraviti, ali nemože niti ostati sama dok ne umre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare