To je to što me zanima!

Uhitili lopova koji je ukrao krov auta u kojem je Walker umro

Lopovi su ukrali krov auta u kojem je glumac poginuo dok je kamion, koji je ostatke prevozio u policiju, stao na semaforu. Jedan se 'plijenom' pohvalio na Instagramu
Vidi originalni članak

U subotu 30. studenog Paul Walker preminuo je u teškoj prometnoj nesreći. Porsche kojim je upravljao glumčev prijatelj Roger Rodas zaletio se u stup i zatim u drvo. Automobil se na mjestu zapalio. 

Na mjesto nesreće ubrzo su došli policija i vatrogasci. Ostatke crvenog Porschea Carrere GT stavili su na jednu hrpu, a zatim u kamion kojim su ih prevozili u policijsko dvorište. Tijekom transporta, dvojica mladića s kamiona su ukrala dio auta. 

Policija je pronašla lopove. Ispričali su da su dio krova ukrali kad je kamion koji je prevozio ostatke automobila stao na semaforu. Vozač kamiona vidio ih je i policiji je detaljno opisao automobil u kojem su pobjegli, upamtio je i registarsku oznaku, pa su počinitelji brzo pronađeni. 

Jedan od lopova je 18-godišnji Jameson Witty. Mladić se na Instagramu pohvalio da je ukrao dio automobila u kojem je poginula zvijezda 'Brzih i žestokih'. 

- Imam dio auta u kojem je umro Paul Walker! Ukrao sam ga s kamiona koji je ostatke vozio u policiju - napisao je uz fotografiju dijela krova Porschea. 

Wittyja su uhitili, sve je priznao, a njegov partner u zločinu trenutačno je izvan države, no kontaktirali su ga i predat će se čim se vrati. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • robert borić 06.12.2013.

    klinci su to još

  • 06.12.2013.

    baš je taj klinac glup, a još je gluplji što je to objavio na Instagramu.. zanimljivo je da se veliki broj krađa otkrije jer se budale slikaju sa "ulovom" i to objave.. nije ni čudo kaj su mladi sve više i više gluplji

  • slovoKing 06.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare