To je to što me zanima!

Uhođenje Severinina sina Aleksandra nije kazneno djelo

Severina Vučković prozvala je Josipa Klemma i Veljka Miljevića da stoje iza uhođenja njezina sina. U Državnom odvjetništvu kažu da je slučaj zatvoren
Vidi originalni članak

Pjevačica tvrdi da je županijsko Državno odvjetništvo zaustavilo istragu o uhođenju njezina sina Aleksandra (3), kojega ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (49).

 Severina Vučković (43) prozvala je Josipa Klemma i odvjetnika Veljka Miljevića da stoje iza uhođenja njezina sina. U Državnom odvjetništvu kažu da je slučaj zatvoren i da u tom slučaju nema kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Moslavka 25.04.2015.

    Ako je toliko zabrinuta za sina neka prestane stalno objavljivati njegove slike. Neka dade djetetu malo privatnosti. Trazi paznju na bilo koji nacin. Nije napisala dali je povela sina u Kanadu. Nije ga bilo na slikama. Sigurno mu nije ponesla bundu.

  • novkovka 25.04.2015.

    šta će ona još izmisliti samo da dođe u novine i da se piše o njoj.!!pa imaju ljudi drugog posla,a ne da se bave s njom i sinom.dosta se ona slika s njim i stavlja u novine.

  • JosipaMatošević Hudika 24.04.2015.

    procitan samo naslov jer da gubim vrijeme na ovu bi bilo samo ako mi je fakat jako dosadno. - zalosno je sta nije kazneno dijelo njeno proracunato i kur. ponasanje! zalosna si, zaista

Komentiraj...
Vidi sve komentare