To je to što me zanima!

Uhvaćen je u javnom spolnom odnosu sa ženom nogometaša

Kada je policija izašla na teren, zbog prijave prolaznika koji je vidio dvoje golih ljudi kako se zabavljaju u policijskom automobilu na javnom mjestu, zatekli su svog šefa Garetha Blaira i suprugu nogometaša u 'akciji'
Vidi originalni članak

Oženjeni škotski inspektor Gareth Blair (48) suspendiran je nakon što je uhvaćen u 'nepristojnosti' u policijskom automobilu sa neimenovanom suprugom poznatog nogometaša, koji je igrao za Hearts i druge poznate klubove u Škotskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Govori se da je Blair već viđen prošlog tjedna s nekom djevojkom, koja nije njegova supruga. Nagađa se kako je upoznao ženu nogometaša u teretani i da se od tada intimno druže. Inspektor je suspendiran nakon što su policajci dobili pritužbe od javnosti, prenosi Mirror.

Prolaznik je prijavio policiji kada je vidio dvoje kako se svlače u autu. Policija je potom izašla na teren i zatekla svog šefa u akciji. Gareth je deaktivirao sve račune društvenih medija. 

Škotske novine pišu da će istražiti i ženu s kojim je Blair bio intiman. Žena nogometaša ima 40 godina, a mediji još ne žele reći njezino ime. 

- Njezino ime se spominje u policijskim stanicama i svi se pitaju hoće li biti optužena - kaže policijski izvor. 

Strani mediji su se raspisali o tome da policija istražuje navode o seksualnom prijestupu kolege.

- Mi istražujemo tvrdnje o mogućem kriminalu protiv policajca i bilo bi neprikladno dalje komentirati - rekli su iz policije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bimbo1 29.05.2019.

    To se dešava onima koji znaju igrati samo sa jednom loptom hihihi.

  • domovina 29.05.2019.

    A biče to neka sumnjivica i trebalo je malo pregledati !!!

  • Papatest 29.05.2019.

    Jeli s Vidom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare