To je to što me zanima!

Ukinuli presudu: Rene i Tarik ne moraju platiti 4,2 milijuna kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumci su očekivali pošteno suđenje, a ukidanjem prvostupanjske presude nadaju se da će to i dobiti. Suđenje za naknadu štete sud u Puli je vratio na početak
Vidi originalni članak

Županijski sud u Puli ukinuo je nepravomoćnu presudu Općinskog suda i suđenje za naknadu štete vratio na početak. Zahvaljujući tome Rene Bitorajac (41) i Tarik Filipović (41) ne moraju Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu platiti 4,2 milijuna kuna odštete. Glumci su u Pazinu 2004. izvodili predstavu “Magic act show”, tijekom koje je prskalica slučajno zapalila zavjesu, a požar se proširio na prva dva reda gledališta. Učilište je tužilo glumce i njihova menadžera Tomislava Kašljevića, a Općinski sud u Pazinu odredio je naknadu od 4,2 milijuna kuna, na što su se odvjetnici Mate Matić i Nikola Badovinac žalili.

- Laknulo nam je. S ovim živimo već deset godina. Kao da si u filmu u kojem si nepravedno osuđen i znaš da mora dobro završiti. Ovo je jedan korak prema tome - rekao je Tarik. 

Dodao je da su očekivali pošteno suđenje, a ukidanjem prvostupanjske presude to će, nada se, i dobiti.     

Idi na 24sata

Komentari 81

  • marci2812 02.02.2014.

    Ima sud potpuno pravo, kad su vec imali novaca, da plate ulaznicu za tako nesto /svasta i svatko se kod nas moze nazvat glumcem, a da ne kazem i naocni stranac u tvom dvojcu/ , neka si onda i sami saniraju tu stetu.

  • Stella81 01.02.2014.

    a eto, drago mi je. predstava je super, smijala sam se ko šašava i onda zbog nesretnog slučaja i par starih krpa hoće ljudima kožu oguliti. čestitam dečki!

  • BojanHerche 01.02.2014.

    Nije uredu neka kazna se mora platiti obicni gradanin kad je duzan kunu uzet ce mi i too...

Komentiraj...
Vidi sve komentare