To je to što me zanima!

Ukleti Bieber iz Zaprešića! On im donosi nesreću u showu?

Svi kandidati za koje je navijao Kristian Marolt ispali su iz showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Dvojnik Justina Biebera odsad će navijati s neutralnog terena iz žirija
Vidi originalni članak

Nikad nisam bio praznovjeran, ali sad sam pomalo zabrinut. Kad vidim crnu mačku, pljunut ću tri puta i okrenuti glavu, a zbog dimnjačara počet ću držati gumb, šalio se Kristian Marolt (17) iz Zaprešića.

Bivši kandidat RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu' kaže kako su svi pjevači za koje je navijao dobili najmanje glasova i ispali iz natjecanja.

- Počelo je s Romanom Pavlišom (19). Odmah smo se zbližili i nisam mogao vjerovati da nije prošla dalje. Poslije sam navijao za Daniela Dizdara (24) i Ivana Delića (18), ali i oni su ispali - požalio se hrvatski Justin Bieber.

Zbog loše sreće odlučio je biti neutralan u emisijama uživo. Boji se da opet nekoga ne urekne pa u publici sjedi sam. Majka Gorana Kosa (23) prošli tjedan zamolila ga je da se kloni tribine s njegovim navijačima.

- Gospođi Suzani (42) rekao sam da mi je Goran favorit. Šalili smo se kako je bolje da šutim da ne bi ispao. Smjestio sam se iza žirija i Kos je prošao - smije se Kristian.

Goran nije praznovjeran i ne brine se gdje će Kristian sjediti.

- Nemam posebne rituale prije izlaska na pozornicu. Samo se pomolim Bogu i ne obazirem se na gluposti - rekao je Kos.

Hrvatskog Justina Biebera prijatelji stalno zafrkavaju kako bi bio idealan voditelj kladionice.

- Nisam ljubitelj klađenja, ali izgleda da imam odlično sedmo čulo. Maloljetan sam pa stariji prijatelji dva puta na godinu umjesto mene uplate listić. Uvijek pogodim i dobijem novac - smije se srednjoškolac.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • friksterka 04.06.2011.

    haha već sam se smijala ovim usporedbama sa justinom biberom, dajte molim vas, klinac mu nije ni do koljena - Hrvatski biber ma po čemu to??? hahhahha

  • Nella34 04.06.2011.

    bas sam neki dan nekome rekla...kod koga kog stoje kandidati koji su ispali...taj ispada...samo nisam mislila da se to odnosi samo na njega... i jucer sam gledala da vidim gdje sjede da znam tko ce ispast ali nisam ih vidjela :D

  • dnk86 04.06.2011.

    nemam riječi kakvi će još bit to uopce necu komentirat!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare