To je to što me zanima!

Ukrajina pala na treće mjesto na kladionicama: Evo tko sve bolje stoji, približila se Lasagni

Ukrajinke su od početka bile favoriti te su neko vrijeme bile i na prvom mjestu, sve dok ih nije prestigao Baby Lasagna
Vidi originalni članak

Baby Lasagna i dalje uvjerljivo drži prvo mjesto na kladionicama za ovogodišnji Eurosong, a drugo je mjesto sada zauzela mlada talijanska predstavnica Angelina Mango (22) i njezina pjesma 'La Noia'. 

JOŠ UVIJEK DRŽI PRVO MJESTO Baby Lasagna ponovno skočio na eurovizijskim kladionicama!

Našem predstavniku kladionice predviđaju 19 posto šanse za pobjedu, dok Angelina ima 14. Atraktivna Talijanka prestigla je Ukrajince, koji su od početka bili favoriti te su neko vrijeme bili na prvom mjestu. Trenutno im predviđaju 12 posto šanse za pobjedu na natjecanju u svibnju. 

Angelinu je talijanska publika odabrala na slavnom festivalu Sanremo. Pjevačica je miljenica mlade publike, a dolazi iz malog mjesta Marateje na jugu Italije, a njezini su singlovi česti na tamošnjim top ljestvicama. 

Što se naših susjeda tiče, slovenska predstavnica Raiven je na 21. mjestu, a srpska pjevačica Teya Dora na 18. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pinokio12 27.03.2024.

    Italija ide na pobjedu i to je tako, samo naši mediji napuhuju sve i svasta kao i uvijek...top 5 je super plasman u odnosu na svaku izvedbu posljednjih 20 godina sta smo slali...Lasagna je daleko najbolji od svega u ovom tisucljecu poslanom na eurosong od nasih izvođača, tak da decko neka uziva i zabavi se jer ina super pjesmu

  • No Coca Cola, Agua 26.03.2024.

    Italija daleko bolja od Ukrajine

Komentiraj...
Vidi sve komentare