To je to što me zanima!

Ukrali fotografije polugole Eve Mendes, obaviještena i policija

Fotograf koji je slikao glumicu uvjeren je da su slike nestale dok su ih iz tiskare prevozili u galeriju. Prijavio je krađu jer su bile osigurane i nada se velikoj premiji
Vidi originalni članak

Fotografije na kojima je glumica polugola snimio je Lyndon Chubbuck. Krajem tjedna izložit će ih u jednoj galeriji u Los Angelesu.

- Netko je ukrao moje fotografije. Siguran sam da se to dogodilo dok su ih iz tiskare slali u galeriju gdje će biti izložba - uvjeren je Chubbuck koji ukradene slike na sreću može dati ponovo tiskati. 

Fotograf je krađu prijavio policiji jer su ukradene fotografije bile osigurane, no i sam je svjestan činjenice da slike polugole Eve Mendes (36) nisu na vrhu liste prioriteta čuvara reda i zakona. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • drazennn 01.04.2011.

    "rokoniksa: Slično je prošla i naša Ivana Kvarc. Pa se proslavila" ...ovaj "Rokoniksa" je izgleda neki paćenik iz tinejđerskih dana te Ivane Kvarc(jebomepas ak ja znam tko je ta i po čemu je "celebrity") kojeg je odjebaus izgleda prejako pogodio,ili neka ljubomorna curica kojoj je ta Ivana Kvarc preotela dečka,jer na svakom portalu sa sličnom vijesti je takav komentar,jednak od slova do slova.

  • user_29271 24.02.2011.

    ako su "besramni lopovi" koji su ukrali fotografije što je onda 24 sata koji ih objavljuje???

  • rokoniksa 24.02.2011.

    Slično je prošla i naša Ivana Kvarc. Pa se proslavila

Komentiraj...
Vidi sve komentare