To je to što me zanima!

Ukrali 'vrlo intimne slike' Carle Sarkozy i ljubavnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stotine intimnih fotografija i videosnimki Carle Bruni i njezina bivšeg ljubavnika Raphaela Ethovena ukrali su iz stana njegova mlađeg brata
Vidi originalni članak

Fotografije snimljene tijekom afere koju je Carla Bruni (41) imala s filozofom Raphaelom Enthovenom navodno su vrlo intimne i potencijalno bi mogle osramotiti nju i francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja (54). Iz te "veze" Carla je dobila i, sad osmogodišnjeg, sina Aureliena. Lopovi su provalili u pariški stan Raphaelova mlađeg brata Juliena, gdje su bile slike. Raphael ih nije htio držati kod sebe da u neugodnu poziciju ne dovede sadašnju partnericu ili supružnike Sarkozy.
- Lopovi su, čini se, točno znali što traže. Ukrali su vrlo intimne fotografije, fotoaparat pun sličnog sadržaja, videosnimke i podatke iz kompjutora na kojima su Carla i Raphael - kazao je detektiv koji radi na slučaju.
Policija se sad boji kako će lopovi pokušati iskoristiti Carlin status kao međunarodnog seks-simbola i prodati slike za vrtoglavi novčani iznos. Još ih je više strah da netko te materijale jednostavno ne stavi na internet te tako sasvim osramoti prvi bračni par Francuske. Nicolas je znao za mogućnost ovakvih situacija čim se vjenčao s Carlom. Među njenim bivšim ljubavnicima su Mick Jagger i Eric Clapton, a i još mnogo drugih poznatih ljudi. Tijekom druge polovice 1990-ih Carla je živjela s Raphaelovim ocem Jean-Paulom. U isto vrijeme imala je aferu s njegovim starijim, tad oženjenim, sinom, s kojm je dobila dijete. Raphaelova ondašnja supruga, spisateljica Justine Levy, nikad nije oprostila Carli i opisala ju je kao otimačicu muževa s osmijehom terminatora.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • slama 29.04.2009.

    ona nije bogatstvo stekla manekenstvom nego plemenitaškim porijeklom,vrlo je kulturna i obrazovana.promiskuitet je u ovom slučaju lijepo nazvan boemštinom.

  • trešnja 29.04.2009.

    Ako to ne smeta Sarkoziju,zašto bi nama i opet tko smo mi da osuđujemo druge?

  • slama 29.04.2009.

    droca,samo bogata i sa pedigreom ali ipak droca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare