To je to što me zanima!

Uloge Done Barbare: Od mirne cure do 'žderačice' muškaraca

Edith je 1979., kad joj je bilo svega 15 godina, utjelovila ulogu razmažene Marisabel. Nakon toga su uslijedile mnoge telenovele koje su doživjele veliku popularnost, poput Done Barbare
Vidi originalni članak

Meksička glumica Edith Gonzalez, poznatija po telenoveli 'Dona Barbara', preminula je u četvrtak u 55. godini, potvrdila je njezina kolegica Leticia Calderon (50) na društvenim mrežama. Edith je za života ostvarila bogatu glumačku karijeru, a izdvojili smo njezine najznačajnije uloge.

I bogati plaču

Edith je 1979., kad joj je bilo svega 15 godina, utjelovila ulogu razmažene Marisabel. 

Divlja ruža

Pred kraj osamdesetih pokušala je ostvariti ulogu u telenoveli 'Divlja ruža', ali nije uspjela jer je bila prepitoma za ulogu zavodnice.

Divlje srce

Početkom devedesetih glumila je Monicu u seriji 'Divlje srce' po čemu ju mnogi prepoznaju. Edith je provotno namjeravala odbiti ulogu grofice, ali se predomislila nakon što ju je brat nagovarao. Kasnije mu se i zahvalila jer je ta telenovela doživjela veliki uspjeh. 

Zlatni kavez

Edith je 1997. zaplivala gola u telenoveli 'Zlatni kavez' te je time privukla mnoge muškarce da ju počnu gledati. 

Ljubav i mržnja

Prije 13 godina Edith je glumila Joselyn u telenoveli 'Ljubav i mržnja'. Joselyn je imala prometnu nesreću te zbog njezinih posljedica postala je glavna negativka u seriji. 

Kameleoni

Glavnu ulogu 2010. imala je kao ravnateljica i dioničarka škole San Bartolome Franciscu Campos.

Gospođa Barbara

Edith je najpoznatija po ulozi Done Barbare iz 2008. Glumila je 'žderačicu' muškaraca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • malaaa23 19.06.2019.

    U Donjoj Barbari je bila vrh!!! Ostalih se nesjecam al vjerujem da je bila super

  • Fashygirl 15.06.2019.

    Meni jos kao djetetu se urezala u pamcenje u Divljoj ruzi i kad su je zamijenili drugom glumicom, znam da sam bila razocarana. Uz izvrsnu glumu, bas je imala ono nesto. Pocivaj u miru Edith, uvijek ces ostati u mom sjecanju!

  • Mthesecond 15.06.2019.

    Bila je dobra glumica (ne samo lijepo lice) I bile su to dobre serije,odlicne za razbibrigu,svi smo ih pratili,bilo je to vrijeme serija,sapunica,nema tko ih nije gledao,zene,muskarci,staro I mlado..Znao se sat kad pocinju I nacrtas se u taj I taj sat pred ekranom :) Bilo je I trash sapunica ali ove u kojima je glumila ona nisu bile takve,tu se ozbiljno glumilo,pristupalo glumi,bilo je prica koje su imale smisla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare