To je to što me zanima!

Ulogu modela pred objektivom K. Lagerfelda preuzela mačka

Karl je svoju bijelu birmansku mačku, Choupette, budno pratio dok je u pariškom studiju istraživala unutrašnjost automobila pa je sve zabilježio svojom kamerom
Vidi originalni članak

Modni dizajner i fotograf Karl Lagerfeld (81) uspio je nagovoriti vrlo posebnu manekenku da mu se pridruži na novom projektu. Birmanska mačka ove modne ikone zvijezda je Opel Corsina kalendara za 2015. godinu. 

- Recept supermodela na poklopcu motora pomalo postaje dosadan. Karl Lagerfeld iznašao je nov i svjež pristup ovoj temi - rekla je glavna direktorica marketinga u Opelu, Tina Müller. Ona je prisustvovala Lagerfeldovu snimanju i oduševljena je projektom. 

- U posljednje 32 godine Corsa je fotografirana s brojnim supermodelima. Postojao je samo jedan način da to nadmašimo u stilu, a to je Choupette - rekla je.

Lagerfeld je u pariškom studiju budno pratio Choupettino istraživanje nove Corse. Njegov je fotoaparat uhvatio tu četveronožnu zvijezdu s 42.000 sljedbenika na Twitteru i azurno plavim očima kako upoznaje svaki detalj novog Opela. Bez obzira jesu li njene baršunaste šapice na upravljaču, skače li s poklopca motora ili se pak odmara. Činjenica da je mačka zapravo uživala u takvom projektu nije nimalo uobičajena, no, Lagerfeldova bliskost s Choupette učinila je snimanje laganim.

- Choupette je bila izvrsna, baš kao što biste i očekivali od zvijezde. Bila je jednako opuštena za upravljačem ili na krovu Opela. Nije bila nimalo uplašena. Istina, nakon snimanja spavala je dvanaest sati - rekao je Lagerfeld.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zvižde za mnom jer sam šepava 10.10.2014.

    jel to sexy editorial sa onom mačkom koju je htio 'ženit!

  • Cukrena 10.10.2014.

    Preslatka mačkica :) baš je za model...

  • martina55 10.10.2014.

    super ideja :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare