To je to što me zanima!

Ulovili Berlusconija (83) i novu curu (30): 'To je osveta bivšoj jer ljubi popularnu pjevačicu'

Šuška se kako je Berlusconi namjerno poslao talijanskim medijima fotografije s novom curom sa Sardinije jer se želi osvetiti bivšoj djevojci koja sada ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55)
Vidi originalni članak

Mjesecima se šuškalo kako bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (83) ljubi novu znatno mlađu djevojku, a sada je stigla i potvrda. Paparazzi su ga 'ulovili' s atraktivnom plavušom na Sardiniji gdje na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, pišu talijanski mediji. Silvio novu zanosnu curu nije ispuštao iz ruke... 

Riječ je o Marti Fascini (30), stranačkoj kolegici iz Forza Italije, a osim političkih uvjerenja, oboje su veliki navijači Milana. Kako pišu talijanski mediji, znaju se još iz vremena dok je Marta radila za taj nogometni klub, a Berlusconi bio predsjednik Milana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Parovi u 'Braku na prvu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko mjeseci viđeni su zajedno u Švicarskoj, što je potaknulo glasine, a njegov PR tim objavio je tada da je prekinuo 10-godišnju vezu s Francescom Pascale (35).

Navodno je Berlusconi namjerno poslao talijanskim medijima fotografije sa Sardinije jer se želi, pišu talijanski mediji, osvetiti bivšoj djevojci koja sada ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55). Šuška se kako ga je jako povrijedilo kada ju je ugledao na naslovnicama kako ljubi curu. 

Berlusconi je bio 24 godine u braku s glumicom Veronicom Lario (64) te 20 godina u braku s Carlom Elvirom Lucijom Dall'Oglio (79), a ima petero djece - Marinu (54), Pierea (51), Barbaru (36), Eleonoru (34) i Luigija (31). 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ironmaiden eddie 14.08.2020.

    Ona voli lovu a ne njega😁

  • grimizni - slak 13.08.2020.

    Isusati, na šta ovaj liči. Cigi je kamilica za njega. Hodajuća voštana figura..

  • Munchmallow08 13.08.2020.

    A ljudi moji pa za ovo treba imati zeludac od rostfrei

Komentiraj...
Vidi sve komentare