To je to što me zanima!

Ulovili je na plaži: Manekenka pokazala svoje 'nesavršenosti'

Daphne se često hvali fotografijama iz privatne teretane u kojoj je gotovo svakodnevno. 'Ništa nije bolje od vježbanja. Ako se ne fotografiraš u gymu, kao da nisi ni vježbao', našalila se Nizozemka
Vidi originalni članak

Nizozemku Daphne Groeneveld (24) mediji su zadnjih godina prozivali novom Brigitte Bardot. Manekenka visoka 180 centimetara krasi naslovnice raznih izdanja Voguea, a njezina popularnost porasla je 2012. kada je s čuvenim modnim dizajnerom Tomom Fordom (58) dijelila naslovnicu dotičnog francuskog izdanja.

Paparazzi su ovog vikenda popularnu manekenku 'ulovili' na plaži u Miamiju gdje se s društvom, kako kaže, odmarala od posla. Na sebi je imala mini zeleni bikini, a pokazala je i kako izgleda kada nije 'ispeglana' u Photoshopu. 

Daphne se često hvali fotografijama iz privatne teretane u kojoj je gotovo svakodnevno.

- Ništa nije bolje od vježbanja. Ako se ne fotografiraš u gymu, kao da nisi ni vježbao - našalila se Nizozemka. 

Iako joj mediji često 'prišivaju' veze s muškim modelima, Nizozemka tvrdi kako je sretno slobodna i posvećena modnoj karijeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 24.12.2019.

    A zašto bi netko trebao biti savršen? Javnost nameta taj kompleks mladima koji se onda izgladnjuju, iscrpljuju, daju svakakve bespotrebne zahvate raditi samo za tu “savršenost”, a nerijetko si oduzmu i život jer nisu onakvi kakvi “javnost od njih očekuje. Zato bi trebalo se malo spustit na zemlju i okrenutu se realnostima i “običnom” čovjeku.

  • vi 22.12.2019.

    kostur sa celulitom

  • madox_1 20.12.2019.

    nesavršenosti...šta je vama ovo je krivo degenerično bolesno. pogledaj kosti ruku naspram ramena vrat zdjelica pa brate sve si osim zgodna. ovo je bolest na nogama. kakvi su kriteriji postali kad ovakvo nešto uopče dođe do aparata?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare