To je to što me zanima!

Umjesto treninga, kavica: 'Čini se da Marko opasno vraća kile'

Partner se dobro zaoblio, komentirala je pratiteljica, aludirajući na to da se Marko udebljao nakon showa. Jedan pratitelj se složio, ali je Abramović branio prijatelja i rekao da je krivi kut fotografiranja
Vidi originalni članak

Pobjednik treće sezone 'Života na vagi' Alen Abramović (46) i kandidat Marko Kregar (28) iskoristili su sunčano vrijeme u Zagrebu i popili kavu u kafiću. 

- Kavica s partnerom - napisao je Alen na društvenoj mreži. Fotografija je u manje od dana 'skupila' više od sedamsto lajkova. Pratiteljice su im dijelile komplimente ispod fotografije, ali su uočile i neke promjene. 

- Partner se dobro zaoblio - komentirala je pratiteljica, aludirajući na to da se Marko udebljao nakon showa. Jedan pratitelj se složio. 

- Baš da, izgleda da vraća kilograme opasno - napisao je, a Marko im je odgovorio.

- Da, vraćam kilograme da se mogu prijaviti u petu sezonu - kaže. 

Ipak, Alen mu je stao u obranu. 

- Nije, krivi kut. A i uvijek je imao jače obraščiće - kaže Alen, koji je nedavno ispričao da su svi kandidati bili jedni drugima podrška u showu, ali i nakon njega. Dok s Markom, činio se, ne vježba, s Ninom Martinom Korbar (25) redovito ide u teretanu. 

-  Nina i ja treniramo zajedno. S njom se vrlo često družim. Super je trening. Natjeramo i jedno drugo poslije treninga ga odemo na cardio. Baš smo si podrška - ispričao je Alen.

NAJGORE OSOBINE SVIH ZNAKOVA: Škorpione svi preziru jer su opsesivni i ljubomorni, ali ovaj znak je najgori

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sprangija 19.02.2019.

    Alen je sad otkrio sport a mozda se uskoro i on zaljubi u pitu krompirusu i baklavu,sve se vrti

  • 19.02.2019.

    a vjerojatno pije sa punomasnim mlijekom

  • Garaffa 19.02.2019.

    HDZ dijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare